مدیرکل همکاری های بین الملل وزارت بهداشت گفت: دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در جهت ایجاد شعبات بین الملل گام بردارند.

محمدحسین نیکنام ، مدیرکل همکاری های بین الملل وزارت بهداشت در حاشیه جلسه با دانشگاه‌های علوم پزشکی قطب گفت: تمام هزینه‌های ساخت و راه اندازی دانشگاه سبطین کربلا را عتبه حسینیه پرداخت کرد و دانشگاه علوم پزشکی تهران از نظر آموزشی با این دانشگاه همکاری خواهد داشت. این اقدام که دچار وقفه طولانی شده بود و با پیگیری‌های بسیار صورت گرفت، یک تجربه بسیار با ارزش و موفق است که می‌تواند الگوی سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی به ویژه دانشگاه‌های قطب قرار گیرد.

وی افزود: دفتر امور بین الملل وزارت بهداشت هر دو هفته یک بار با بخش‌های بین الملل دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور جلسه برگزار می‌کند و خوشبختانه شاهدیم که این بخش‌ها در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور رو به رونق است.

دستیار ویژه وزیر بهداشت بیان کرد: حدود ۷۰۰۰ دانشجوی علوم پزشکی خارجی در ایران تحصیل می‌کنند که بخشی از کار‌های مربوط به ویزا، مسائل کنسولی، کار‌های فرهنگی، کریکولوم‌های درسی، نظم و انضباط حضورشان در کشور و جذب دانشجوی خارجی به امور بین الملل وزارت بهداشت مربوط است.

نیکنام با بیان این که در این جلسات برای تسهیل کارها، نمایندگانی از وزارت خارجه، وزارت کشور، فراجا و مرکز خدمات آموزشی معاونت آموزشی حضور دارند، یادآور شد: در جلسه امروز، دانشگاه علوم پزشکی تهران از روند راه اندازی اولین شعبه بین الملل خود، یعنی آغاز به کار دانشگاه سبطین کربلا گزارش ارائه کرد که می‌تواند الگوی سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور قرار گیرد.

وی افزود: دانشگاه‌های دنیا در ایجاد شعبات در سایر کشور‌ها بسیار فعال هستند. دانشگاه سبطین عراق نیز با حدود ۲۰۷ دانشجوی خارجی کارش را شروع کرده است. تمام هزینه‌های دانشگاه سبطین را عتبه حسینیه پرداخت می‌کند و دانشگاه تهران فقط در مدیریت علمی آن مشارکت دارد.

وی در پایان تاکید کرد: سایر دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور نیز به زودی برای راه اندازی شعبات بین الملل خود وارد صحنه خواهند شد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.