محققان فرانسوی در دانشگاه نانسی به این نتیجه رسیدند که کیفیت چیزی که می‌خوریم و وضعیت روحی روی سلامت قلب اثرگذارند.

محققان دریافته اند که خوردن در حالت احساسی با مشکلات قلبی مرتبط است و استرس مستقیماً این رابطه را تشدید می‌کند.

تیم تحقیقاتی فرانسوی می‌گوید که خوردن غذا در حالت آمادگی شناختی و روان‌شناختی کامل به این معنی است که افراد بدون حواس‌پرتی نسبت به آنچه می‌خورند آگاه هستند؛ بدون آن که متوجه مشکلاتی شوند که در معرض آن قرار می گیرند.

تحقیقات پزشکی قبلی نشان داده اند که خوردن غذا به شکل احساسی باعث می‌شود فرد کمتر نسبت به احساس گرسنگی و سیری آگاه شود.

فعالیت بدنی - چه پیاده روی چه ورزش حرفه ای، راه دیگری برای جلوگیری از خوردن احساسی است؛ زیرا استرس را تسکین می‌دهد و یک فعالیت جایگزین را فراهم می‌کند.

محققان تأکید کرده اند که ۱۰ دقیقه مدیتیشن در روز یا تمرینات تنفسی نیز می‌تواند به تمرکز مجدد و کاهش استرس کمک کند.

منبع: الغد

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.