آقای عطاپور در نشستی با دهیاران و شوراهای روستایی جلفا گفت: با رایزنی و امضای تفاهم با بنیاد برکت استان آذربایجان شرقی برای رفع موانع تولید و ایجاد اشتغال دانش بنیان به روستاییان جویای کار در قالب تعاونیهای تولیدی، تقویت صنایع دستی و کارگاههای خانگی بین ۱۵۰ میلیون تا یک میلیارد تومان تسهیلات کم بهره با اقساط و بازده زمانی ۵ تا ۷ ساله پرداخت میشود.
وی میزان تسهیلات تخصیص یافته به این شهرستان را از اعتبارات ماده ۱۶ بیش از ۵۱ میلیارد تومان عنوان کرد و افزود: دهیاران و شوراهای اسلامی زمینه را برای بهره مندی روستاییان واجد شرایط از این تسهیلات فراهم کنند.
فرماندار جلفا به قابلیتهای سرمایه گذاری و تولید و اشتغال در روستاهای شهرستان اشاره کرد و گفت: بوم گردی، تولیدات کشاورزی و صنایع دستی از جمله مواردی است که سرمایه گذاری در این حوزه بازدهی و سوددهی بالایی خواهد داشت.
آقای عطاپور اظهار کرد: یکی از سیاستهای دولت سیزدهم، بحث محرومیت زدایی و توجه به اقشار آسیب پذیر است که باید از تسهیلات در نظر گرفته شده به نحو شایستهای در شهرستان استفاده شود.
وی اضافه کرد: نهادهای فراوانی با ماموریتهای متفاوت در این بخش فعالیت میکنند از بهزیستی و کمیته امداد گرفته تا سازمانهای مردم نهاد که هر کدام تلاش دارند با سیاستهای خود رنگ و بوی محرومیت را از چهره جامعه بردارند اما دهیاران هم در تحقق این برنامهها نقش مهمی دارند.
تسهیلات تبصره ۱۶ مربوط به اشتغال، مسکن، فرزندآوری، درمان بیماران صعبالعلاج و همچنین حمایت از خوداشتغالی افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی است و دولت با توجه به اهمیت تسهیلات تبصره ۱۶ تقویت ارکان اصلی خانواده را در دستور کار خود قرار داده است.