سید علی دستلاف گفت: ۲۹ واحد تولیدی مرغ در شهرستان گچساران با ظرفیت ۵۸۰ هزار قطعه جوجه ریزی وجود دارد.
او افزود: ۶ واحد مرغداری شهرستان گچساران با ظرفیت بیش از ۱۰۰ هزار قطعه بنا به دلایل مختلف از جمله نبود نقدینگی، تخریب ساختمان و فرسودگی تجهیزات از چرخه تولید باز مانده اند.
دستلاف با بیان اینکه متوسط مصرف مرغ گرم گچساران ۹ الی ۱۱ تن در روز است، ادامه داد: نیمی از گوشت سفید مصرفی این شهرستان از سوی مرغداریهای گچساران تامین میگردد.
مدیر جهاد کشاورزی گچساران میگوید: با توجه به تعطیلی ۲۱ درصدی واحدهای مرغداری این شهرستان گوشت مرغ تولید شده در واحدهای فعال گچساران کفاف مصرف سالیانه گوشت مرغ این شهرستان را نمیدهد.
به گفته دستلاف؛ هم اکنون بیش از ۲۳ واحد مرغداری با ظرفیت جوجه ریزی ۴۸۰ هزار قطعه در این شهرستان فعال هستند.