روزانه ۵ ملیون تومان زیان برای جایگاه های CNG خراسان رضوی

رئیس انجمن صنفی جایگاه‌داران CNG خراسان رضوی گفت: تعطیلی جایگاه‌های CNG در خراسان رضوی روزانه ۵ میلیون تومان به هر جایگاه خسارت وارد می‌کند.

محمدرضا رضوی‌رادرئیس انجمن صنفی جایگاه‌داران CNG خراسان رضوی خصوص فعالیت جایگاه‌های CNG در خراسان رضوی گفت: در راستای تعیین تکلیف وصل شدن گاز جایگاه‌های CNG مکاتباتی با معاونت عمرانی استانداری انجام شده تا وضعیت جایگاه‌های CNG در استان مشخص شود.

او افزود: در این مکاتبه میزان خسارت‌ها مشخص و همچنین اعتراض خود را نسبت به اینکه چرا با وجود سراسری بودن شبکه انتقال گاز تنها جایگاه‌های CNG چند استان شامل خراسان رضوی، گلستان، مازنداران، خراسان جنوبی و خراسان شمالی باید تعطیل باشد، نیز بیان شده است.

رئیس انجمن صنفی جایگاه‌داران CNG خراسان رضوی با اشاره به قراردادی که شرکت گاز با مالکان جایگاه‌های CNG خصوصی و شهرداری مشهد دارند، ادامه داد: در این درخواست که به استانداری ارسال شده، خواستار این شدیم که خسارت وارده به جایگاه‌داران، توسط شرکت گاز پرداخت شود و تاریخ وصل گاز را مشخص کنند. تاکنون با وجود پیگیری‌های مکرر پاسخی دریافت نشده است.

رضوی راد بیان کرد: تعطیلی جایگاه‌های CNG در خراسان رضوی روزانه ۵ میلیون تومان به هر جایگاه خسارت وارد می‌کند. نکته مبهم در این بهم ریختگی این است که چرا گاز اکثر جایگاه‌ها قطع شده، اما جایگاه عدل خمینی ویژه تاکسی‌های زرد انتخاب شده و هر روز سوخت‌رسانی می‌کند؟. این انتخاب بر چه اساسی صورت گرفته است؟. در واقع تنها یک جایگاه در مشهد سوخت رسانی انجام می‌دهد.

 رئیس انجمن صنفی جایگاه‌داران CNG خراسان رضوی با توجه به اینکه ۵۰ درصد جایگاه‌های CNG مشهد در مالکیت شهرداری است، بیان کرد: از ۸۰ جایگاه در مشهد ۴۰ جایگاه مربوط به شهرداری است. درخواست کردیم شهرداری این ماه را اجاره نگیرد.

او تصریح کرد:  ضرر و زیان جایگاه‌داران در این تعطیلی اجباری تنها یک طرف قضیه است. نکته مهمتر این است که CNG سوخت پاک و سبز محسوب می‌شود و حذف آن باعث افزایش سوخت بنزین و افزایش آلودگی هوا خواهد بود. بالا بودن هزینه بنزین نیز کسب و کار رانندگان را تعطیل کرده است.

رئیس انجمن صنفی جایگاه‌داران CNG خراسان رضوی تأکید کرد: انتظار می‌رفت حداقل در شرایط فعلی که گاز قطع شده مانند اطلاعیه وضعیت مدارس و ادارات، زمان وصل شدن گاز جایگاه‌ها هم اطلاع‌رسانی می‌شد تا لااقل جایگاه‌دار بتواند اقدامات لازم برای جلوگیری از خسارت‌های وارده را انجام دهد.

رضوی راد اظهار کرد: تنها کاری که توانستیم برای کاهش ضرر و زیان جایگاه‌داران انجام دهیم، ابلاغ دستورالعمل جهت کنترل سیستم خنک‌کاری در راستای جلوگیری از ترکیدگی مبدل‌های حرارتی بوده است.

او افزود: درحال حاضر بیش از ۱۷۰ جایگاه‌دار در خراسان رضوی بلاتکلیف وضعیت وصل گاز جایگاه‌ها هستند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.