روجا رحیمی گفت: در مجموع در سومین جشنواره ۲۰۳۵ نفر شرکت کرده و اثر به دبیرخانه جشنواره ارسال کرده اند. در دوره اول جشنواره طب ایرانی ۸۶ نفر شرکت کننده داشتیم، در دومین دوره ۵۶۵ نفر و در سومین دوره ۲۰۳۵ نفر شرکت داشتند.
وی افزود: به طور کلی بخش دانشآموزی با ۴۳ درصد شرکتکننده، بیشترین متقاضی را داشت.
در خصوص محورهای جشنواره تعداد شرکتکنندگان در مقالات برتر در بخش علمی، داستان کوتاه در بخش فرهنگ و هنر و نقاشی در بخش دانش آموزی بیشترین شرکت کننده را داشته است.
وی درباره فرآیند داوری سومین جشنواره طب ایرانی ابراز کرد: معیارهای سنجش برای هر بخش توسط اعضای کمیته علمی اعلام شد. داوران جشنواره ۲۴ نفر بودند و انتخاب برگزیدگان نهایی در دومین جلسه شورای سیاستگذاری انجام شد. در نهایت ۴۶ برگزیده در این دوره از جشنواره داشتیم که در بخش علمی ۲۳ برگزیده، بخش فرهنگ و هنر ۱۱ برگزیده، بخش جوانی جمعیت یک برگزیده و بخش دانشآموزی ۹ برگزیده داشت، همچنین در بخش پیشکسوت برتر از دو بزرگوار تقدیر به عمل آمد.
رحیمی گفت: دبیرخانه جشنواره سوم طب ایرانی خرداد به ریاست نفیسه حسینی یکتا، مدیرکل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت کار خود را آغاز کرد.
دبیر علمی سومین جشنواره طب ایرانی با بیان در سومین دوره جشنواره طب ایرانی چهار بخش علمی، فرهنگ و هنر، دانش آموزی و جوانی جمعیت را داشتیم، اظهار کرد: با توجه به نامگذاری امسال توسط مقام معظم رهبری به سال تولید، اشتغال و دانش بنیان، بخش فناوری را به عنوان یک قسمت مجزا در جشنواره قرار دادیم.
وی یادآور شد: علاوه بر بخش بینالملل که در این دوره از جشنواره اضافه شده است، بخش دانش آموزی نیز با استقبال گستردهای مواجه شد.
وی افزود: در دوره گذشته به علت شیوع ویروس کرونا، بخش ویژه کووید ۱۹ را داشتیم؛ اما در این دوره بخش ویژه ما به جوانی جمعیت اختصاص پیدا کرد که در حال حاضر موضوع مهم کشور است.
دبیر سومین جشنواره طب ایرانی درباره زمانبندی این دوره از جشنواره اینگونه توضیح داد: پوسترهای جشنواره در تاریخ ۱۳ مهر ۱۴۰۱ در شورای سیاستگذاری رونمایی شدند. یک پوستر اصلی و چند پوسترهای جداگانه هم برای بخشهای مختلف طراحی شد.
رحیمی بیان کرد: از دوره قبل تلاش بر این بود که همه مراحل جشنواره اعم از ثبتنام، محورها و داوری تحت وب انجام شود و به این منظور وبسایت و سامانه جشنواره را راهاندازی کردیم که بازدید از سایت جشنواره در دوره دوم بیش از ۴۰ هزار نفر بود که در این دوره به بیش از ۶۰ هزار نفر رسید.