رئیس مرکز تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی استان اصفهان گفت: وسعت کشتزار‌های پنبه در استان بیش از دو هزار هکتار کاهش یافته است.

محسن دادار  اظهار کرد: سطح زیر کشت پنبه در اصفهان از سه هزار هکتار در دهه گذشته به ۹۰۰ هکتار در سال ۱۴۰۱ کاهش یافته است.


او گفت: با وجود اینکه پینه جزو محصولات راهبردی برای اصفهان به شمار می‌رود و در بیشتر مناطق استان امکان کشت آن وجود دارد، اما امسال با کاهش کشت این محصول روبرو شده ایم.

رئیس مرکز تحقیقات آموزش و ترویج کشاورزی استان اصفهان ادامه داد: پنبه نسبت به بسیاری از محصولات تابستانه نیاز کمتری به آب دارد و تنش‌های محیطی به خصوص شوری و خشکی را می‌تواند تحمل کند.
به گفته دادار، پنبه به عنوان یک محصول اقتصادی موارد استفاده گوناگونی دارد و می‌توان از آن در صنایع مختلف از جمله مبل، کارگاه‌های ریسندگی، تولید پوشاک و ... استفاده کرد.

او با تاکید بر اینکه پنبه در اقلیم خشک اصفهان یک محصول راهبردی به شمار می‌رود گفت: پنبه بیش از ۲۰ محصول جانبی دارد و در مناطق خشک ونیمه خشک استان به عنوان یک کشت بومی شناخته شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.