آقای میثم لطیفی رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در برنامه صف اول با اشاره به الگوی پلکانی افزایش حقوق، گفت: بخشی از این مدل با مالیات اعمال میشود و برای بخش دیگر هم الگویی دادیم که عدد ثابتی تحت عنوان ترمیم حقوق در احکام کارگزینی همکاران اضافه شود. مثلا کسی که ۵ میلیون میگیرد، وقتی ۶ میلیون میشود، درصدش خیلی بیشتر از کسی است که ۳۰ میلیون تومان میگیرد و حالا میشود ۳۱ میلیون تومان. اعتقاد بنده این است که الگوی درصدی الگویی است که شکافها را بیشتر خواهد کرد، لذا پیشنهاد ما حتی در لایحه هم این بود که ما بایستی به سمتی برویم که یک عدد ثابت را به حکم کارگزینی همه کارکنان اضافه کنیم، اما در الگوی درصدی وقتی میگوییم، ۲۰، ۲۵ و ۳۰ درصد برای کسی که ۶ میلیون تومان میگیرد، میشود یک عددی مثلا ۷۲۰۰ و برای کسی که ۳۰ میلیون تومان میگیرد، میشود ۶ میلیون تومان که خیلی بیشتر از نفر قبلی است و شاید اندازه کل حقوق او باشد، لذا ما دنبال این بودیم که الگو را پیگیری کنیم و احساس میکنیم اگر میخواهیم عدالت ایجاد شود، بایستی از این مسیر برویم.
لطیفی، اقدام پنجم را افزایش حق اولاد و عائله مندی اعلام کرد و گفت: سال قبل، این رقم ۱۰۰، ۲۰۰ هزار تومان بود، اما سال آینده حق اولاد و عائله مندی عدد خوبی خواهد بود و فکر میکنم ۶۰۰ هزار و ۳۰۰ هزار تومان خواهد بود.
رئیس سازمان اداری و استخدامی، تدوین یک قانون جامع در خصوص نظام پرداخت حقوق را از دیگر اقدامات انجام شده دانست و گفت: آخرین قانونی که در این زمینه داریم، قانون خدمات کشوری بوده که مصوب سال ۱۳۸۹ است؛ البته ما هنوز قانون نظام هماهنگ سال ۷۰ و قانون استخدام کشوری سال ۱۳۴۵ را هنوز برای برخی از همکارانمان اجرا میکنیم، لذا پیشنهادمان این بوده است که کارگروهی تشکیل شود تا بتوانیم یک قانون جامع تدوین شود که آن قانون، مبنا قرار گیرد.
لطیفی افزود: اگر یک قانون واحد داشته باشیم، به جای اینکه چند حکم و چند نوع شیوه محاسبه داشته باشیم، با یک الگوی محاسبه ضمن رعایت تفاوت ها، عدالت نیز در پرداختها محقق خواهد شد.
معاون رئیس جمهور، پرداخت حقوق بر اساس بهره وری را یکی دیگر از اقدامات انجام شده برای ترمیم حقوق کارکنان دولت عنوان کرد و گفت: براساس این الگو، آن پرداختی که خارج از حکم است، تحت عنوان اضافه کار یا اگر فوق العاده عملکرد میدهیم، مثل آنچه بعضی از شرکتها و سازمانها مطرح میکنند، بر اساس بهره وری پرداخت شود و فقط جنبه ترمیمی پیدا نکند و واقعاً کسی که بیشتر کار میکند و زحمت بیشتری میکشد، بهره مندی بیشتری هم از حداقلی که وجود دارد، داشته باشد.
رئیس سازمان اداری و استخدامی در پاسخ به پرسشی درباره ساماندهی نیروهای شرکتی نیز گفت: درباره تبدیل وضعیت شرکتی ها، مبنای ما آزمون است و هم اکنون مجوز برگزاری آزمونها داده میشود که ان شاءالله ظرف چند روز آینده آخرین اعداد آن مشخص میشود و کار آغاز خواهد شد.
لطیفی افزود: بخشی از نیروهای شرکتی که در دستگاههای اجرایی کار میکنند، کسانی هستند که کار جاری دستگاه را انجام میدهند یا کار اصلی دستگاه را. عرض ما این است که اگر کسی کار اصلی دستگاهی که جاری است، انجام میدهد، زمینهای ایجاد کنیم که استخدام شود، اما برای این کار باید آزمون بگیریم؛ غیر از این باشد، دیوان عدالت، آن را ابطال میکند.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور درباره جزئیات آزمون گفت: آزمونها سخت نیستند و کسانی که تجربه دارند، عموماً قبول میشوند، چون بخشی از آزمون مهارتی است. ۷۰ درصد کتبی و ۳۰ درصد مصاحبه است، لذا بزرگوارانی که تجربه کار دارند، قطعا نسبت به کسی که کم تجربهتر است، ضریب احتمال قبولی آنان در آزمون بیشتر خواهد بود.
معاون رئیس جمهور در بخش دیگری از این گفت و گو درباره سامانه پاکنا و بحث شفافیت گفت: این سامانه، تکلیف قانون برنامه ششم بوده که باید از سال ۹۶ اجرا میشده که اجرا نشده است و از سال ۱۴۰۰ و با دستور آقای رئیس جمهور هم هوشمند سازی و هم شفاف سازی و سامانهمند کردن ایجاد شده است. الان بیشترین مشکل ما در ورود اطلاعات شهرداری هاست و در بخشی از بانکها و شرکتهای دولتی نیز مشکل داریم، اما در حوزه کارمندی دستگاههای دولتی، تقریبا ما مشکلی نداریم و ان شاءالله با سرعت و روحیه جهادی که در دستگاههای اجرایی است، امیدواریم این موضوع را حل کنیم.
لطیفی از تأسیس سازمان بازرگانی و تنظیم بازار خبر داد و گفت: آن چیزی که در دستور کار داریم و لایحه آن هم نهایی شده است و ان شاءالله همین هفته به مجلس ارائه خواهد شد، سازمان بازرگانی و تنظیم بازار است.
معاون رئیس جمهور افزود: سازمان حمایت و سازمان بازرگانی که زیر مجموعه وزارت کشاورزی بودند، از همدیگر جدا میشوند و سازمان بازرگانی تشکیل میشود و پیشنهاد ما این است که مستقیم زیر نظر رئیس جمهور باشد، برای اینکه موضوع بازار برای ما اولویت یک است و به همین علت، آقای رئیسی به صورت مستقیم، آن را راهبری میکند؛ البته ستاد تنظیم بازار در استانها و شهرستانها به تناسب فعال خواهند بود.
رئیس سازمان اداری و استخدامی در پایان گفت: علاوه بر تشکیل سازمان بازرگانی، سازمان تعزیرات حکومتی را هم تقویت خواهیم کرد و این موضوع را دنبال میکنیم تا به معنایی نظارت بر بازار را تقویت کنیم؛ به خصوص با توجه به شرایطی که شب عید داریم، ما تعداد شعب تعزیرات حکومتی را در تهران از ۱۰ شعبه به ۵۰ شعبه افزایش داده ایم تا بتوانیم کنترل را بر بازار بیشتر کنیم که خداینکرده، گرانفروشی و احتکار، روی ندهد.
فقط هزارتومن دارم پول نون واسه بچه هام ندارم تورو ب امام حسین ع انسانیت کنین کمکم کنین
منه یتیم میتونم فقط دعاگوتون باشم
حقوقها باید حد اقل پنجاه درصد اضافه شود. و اگر منصفانه قضاوت کنیم باید حد اقل ۷۰ درصد اضافه شود.
کسی که تحصیلات بالا وسابقه کار بالا مثلا25سال کار و مسئولیت شغلی پر استرس بعهده داره و دائم باید پاسخگو باشه و در طول زمان به تدریج حقوقش به 20یا25میلیون رسیده حالا نباید با کسی که 5سال سابقه بدون تجربه و رده شغلی پایین تره. مقایسه شود و فاصله طبقاتی مطرح شود.
بهر حال کسی که عمری رو با سختی به مرحله ای رسیده چرا باید از گرفتن حق واقعی محروم بماند که افراد تازه کار حقوق کمتر میگیرند!! خب همین فرد باسابقه هم سالها کم حقوقی و سختی هارو تحمل کرده وگذرانده.
بهر حال مواظب باشید افراد سابقه بالا رو کلا بی انگیزه ودلسرد نکنیدتا با شغلهای دیگر جبران کسری در آمد کنند و کار اصلی رو بی کیفیت وناقص انجام بدن.
البته عدالت کار بسیار سختی هست و همیشه معترض نسبت به رعایت عدالت بوده وهست عدالت واقعی و شرعی فقط توسط امام زمان علیه السلام ممکنه
به کجا دارر یم میریم ما
به چه دردی میخوره وقتی نمیتونید یا نمیخواین قیمت ها رو کنترل کنید و جلوی افزایش قیمت ها رو بگیرید . فقط یه جور بازی با اعداده که خودش هم باعث تورم میشه.
جناب آقایان مسول هرکس درین مملکت حقوق میگیره باید بنا به مقدارحقوقش مالیات بده چرا کسی که با امتیاز آمده جایی استخدام شده باید مالیات و صندوق بازنشستگی نده؟بچه پیغمبرهم ک باشه باید عدالت اجرابشه.
ضمنا آقایان مسول ودر راس رییس جمهور دم ازعدالت درپرداخت میزنن کوربشیم ما اگه دیدیم درین یک سال عدالت درپرداخت اجراشده.مثلا بند فوق العاده ویژه۵۰درصد برای گروه خاصی اجرامیشه وبعضی کمتر وبرخی اصلا نمیگیرند.
مناسبتها ورفاهیات هم عده خاصی دریافت میکنند.
همین میشه که از هیچی خبر نداره
چرا با بی سوادی و بی اطلاعی حرف میزنید.
همیشه شرمنده زن و بچتون باشین
تا بفهمین قشر کارگر چی میکشه
10 سال عمرمو گذاشتم تو یه شرکت خراب مونده آخرش تعدیل نیرو کرد.
بنده خدا حق همسر الان ۶۰۰ و فرزند دویست هست ظاهرا اصلا تو باغ نیستی
دوما امسال عیدی و ۱۶۵۰ اعلام کردن بهتر پیگیر باشی مثل پارسال عیدی ی چیزی به فرزند وهمسر هم بدن که بامجردها فرق کنه
سازمان تامین اجتماعی از مصوبه افزایش عائله مندی
که دولت از مهرماه امسال از حدود 400 هزار تومن به
600 هزار تومن رسانده وافزایش حق اولاد از حدود
100 هزار تومن به200 هزار تومن رسانده تبعیت نمی کند
بازنشستگان کارمند دولت که مستمری بگیر تامین اجتماعی هستند به اندازه بازنشستگان صندوق بازنشستگی دولت
عائله مندی دریافت نمی کنند
به خبرنگار یوسف سلامی بگویید از مدیر کل تامین اجتماعی
سوال کند از وزیر کار سوال کند دلیل این تبعیض وبی قانونی
چیست که در این شرایط موجب نارضایتی بازنشستگان را
این سازمان به وجود اورده
زمان آقای احمدی نژاد یه طرح گذاشتن که دولت بعدی لغوش کرد، حداقل برای مجردها هم با مشخص کردن شرط سنی حق عائله مندی مشخص کنید
دوما
در پرداخت عدالت چیز خوبیست یکسان یک چیز اضافه کنید
ولی در دریافت مالیات هم عدالت چیز خوبیست و رعایت کنید و یکسان دریافت کنید نه درصدی از حقوق
جالب اینجاست خود آقای خسروی که قطعا متاهل است و میدونه ۶۰۰ تومن الان توی فیش حقوقش هست بهش تذکر نداد که آقای مثلا مطلع از حقوق و دستمزد الان عائله مندی همین ۶۰۰ فعلی هست. وقتی ایشون که تصمیم گیر هست چنین اشتباه محرزی داره خود بخوان حدیث مفصل از این مجمل
وقتی فیشهای دریافتی این حضرات بالای پنجاه میلیون است ،تفاوتی بین ۶۰۰ هزار و هفتصد هزار و کلا این خورده رقمها برایشان مطرح نیست!
اینها با اعداد بزرگ سرو کار دادند. در حالیکه در فیشهای حقوقی کارمندان عادی اعداد ریز و جزئی است!