آقای صفدر نیازی شهرکی با اشاره به کمبود منابع آبی در کشور به ویژه استان تهران گفت: مهار آبهای جاری سطحی میتواند به افزایش منابع آبی کمک کند لیکن فاضلاب تصفیه شده و تصفیه نشده و اثرات مخرب آن در مسائل زیستمحیطی، همچنین آلودگی آب و خاک و محصولات کشاورزی سبزیجات و صیفیجات در مناطق جنوب تهران نگران کننده است.
او به لزوم بحث پایش خاک در این منطقه بر ضرورت هرچه بیشتر فرهنگسازی در این مورد و پایش مستمر خاک در مناطق و استانهای کشور برای حفاظت از خاک و کنترل فرسایش تاکید کرد.
نیازی گفت: با پیگیریهای به عمل آمده تاکنون ۳۵ میلیارد تومان ردیف اعتباری برای حفاظت خاک کشاورزی در نظر گرفته شده است که این مبلغ در آینده به ۱۰۰ میلیارد تومان افزایش خواهد یافت.
او گفت: در موضوعات مربوط به آب و خاک روشهای تحقیق بیشتری باید مدنظر قرار گیرد و کلیه دفاتر تخصصی معاونت آب و خاک و مدیران ذیربط به خصوص در اجرای سامانههای نوین آبیاری باید مطالعات خاکشناسی را در اجرای پروژهها در نظر بگیرند.
معاون آب و خاک وزارت جهاد کشاورزی گفت: در جلسات آینده با مدیران آب و خاک استانها بر لزوم همکاری و هماندیشی با انجمن علوم خاک ایران تاکید خواهد شد.
در ادامه نشست کامبیز بازرگان رئیس انجمن علوم خاک ایران نیز ضمن ارائه گزارش از اقدامات و تحقیقات انجام شده در حوزه آب و خاک گفت: با توجه به تشکیل دفتر امور خاک کشاورزی در معاونت آب و خاک و همراهی انجمن علوم خاک ایران با دفتر مذکور، این انجمن خواستار آن است که موضوع خاک با نیروی متخصص بیشتر و کارآمد و به صورت ویژه در معاونت آب و خاک پیگیری شود.
بازرگان گفت: انتظار میرود با تخصیص منابع و فراهم شدن زمینههای آن، حفاظت خاک به صورت مستمر جهت ارتقای کیفیت آب و خاک و در نهایت تأثیر آن در امنیت غذایی در نظر گرفته شود.
خدا وکیلی به جای این کارها به کمیته حقیقت یاب درست کنید ببینید آیا بودجه ای که تخصیص داده شده درست مصرف شده یا نه ، البته کمیته ای که اشراف کامل داشته باشه که درگیر سند سازی های سوری مدیران دلسوز نشده باشه