علیرضا میربهاء الدین اظهارداشت: خانههای هلال با هدف توسعه آموزشهای امدادی، توسعه و تقویت خدمات داوطلبانه با استفاده از توان مردم از طریق گسترش خانههای هلال، آموزش و توانمندسازی مردم در مواجهه با مخاطرات و بحرانها، انجام فعالیتهای بشردوستانه و فرهنگی و همچنین استفاده از ظرفیتهای بومی و محلی در مدیریت بحران راهاندازی شده است.
وی تاکید کرد: افراد آموزش دیده در خانههای هلال میتوانند برای انجام بهتر کارها و فعالیتهای امدادی، مشارکت موثری داشته باشند چرا که فعالیت خانههای هلال مبتنی بر همکاری و مشارکت مردم محله است و مردم محله با آموزشهای تخصصی توانمند شده و از آمادگی بیشتری در مقابله با حوادث برخوردار میشوند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر سیستان و بلوچستان افزود: رویکرد خانه های هلال تاب آوری جامعه در برابر مخاطرات طبیعی و غیرطبیعی است و تلاش داریم با آموزشها و فعالیتهایی که ازسوی این خانه ها ارائه میشود مردم و جامعه را مقاومتر و آگاهتر کنیم.
وی با اشاره به نقش مهم شهروندان در طرح خانه های هلال اظهارداشت: همه فعالیتهای خانههای هلال به صورت داوطلبانه محور است و همین امر باعث میشود، آموزشها به صورت کاربردی و بر اساس علایق و توانمندیهای داوطلبان بوده و بازدهی بهتری هم داشته باشد.
میربهاء الدین خاطرنشان کرد: تاکنون ۲۹۹ خانه هلال در سیستان و بلوچستان به بهره برداری رسیده و این روند همچنان با توجه به نیاز استان تداوم دارد.