زنجبیل تخلیه معده را تسریع کرده و ناراحتی‌های گوارشی را تسکین می دهد.

چای زنجبیل از ریشه‌های ضخیم گیاه Zingiber officinale تهیه می‌شود و از زمان‌های قدیم برای بیماری‌های مربوط به معده استفاده می‌شود.

مطالعات در فاز انسانی نشان می‌دهد مصرف یک تا یک و نیم گرم کپسول زنجبیل در دز‌های تقسیم شده حالت تهوع را تسکین می‌دهد.

علاوه بر این، مکمل‌های زنجبیل تخلیه معده را تسریع کرده و ناراحتی‌های گوارشی را تسکین می دهد، همچنین گرفتگی روده، نفخ و گاز را کاهش می‌دهد. قابل ذکر است این مطالعات به جای چای با عصاره یا کپسول مایع انجام شده است. در حالی که تحقیقات بیشتری در این زمینه مورد نیاز است ترکیبات مفید موجود در زنجبیل در چای آن نیز وجود دارد.

برای تهیه چای یک چهارم تا یک دوم قاشق چای خوری معادل نیم تا یک گرم ریشه زنجبیل خشک شده (یا یک عدد چای کیسه‌ای) پودر شده در هر فنجان معادل ۲۴۰ میلی‌لیتر آب جوشانده استفاده کنید و اجازه دهید به مدت پنج دقیقه دم بکشد.

می‌توان از یک قاشق غذاخوری معادل ۶ گرم زنجبیل تازه و برش خورده در هر فنجان معادل ۲۴۰ میلی‌لیتر آب استفاده کرد تا به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد و سپس آن را صاف کرده و بنوشید. طعم تند چای زنجبیل را می‌توان با آب لیموترش و عسل کاهش داد.

برچسب ها: نفخ شکم ، زنجبیل ، گوارش
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.