معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین گفت: برای اتصال به شبکه کالابرگ الکترونیک مشکلی نداریم و به پوشش کامل رسیده ایم.

 رحمانی معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار قزوین در جمع خبرنگاران گفت: برای اتصال به شبکه کالابرگ الکترونیک مشکلی نداریم و به پوشش کامل رسیده ایم، در صورت برطرف شدن مشکلات تهران، سریعا این طرح در استان قزوین اجرا می‌شود.

 رحمانی افزود: قیمت برخی از کالا‌های اساسی از جمله گوشت در استان از میانگین کشوری بالاتر است و باید مسئولان نظارت بر بازار با همکاری سازمان برنامه و مرکز آمار، اطلاعات دقیق تری از وضعیت بازار در استان کسب کنند.

وی افزود: ۹۳۰ واحد صنفی شامل ۱۱۳ فروشگاه زنجیره‌ای و ۸۱۳ فروشگاه خرد در استان به طرح کالابرگ الکترونیک پیوسته اند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی ادامه داد: بیش از ۴۲۷ هزار خانوار یارانه بگیر در استان قزوین داریم و ۷۰۰ میلیارد تومان در ماه تراکنش مالی این طرح در استان است.

رحمانی گفت: برای اتصال به شبکه کالابرگ الکترونیک مشکلی نداریم و به پوشش کامل رسیده ایم و در صورت برطرف شدن مشکلات تهران، سریعا این طرح در استان قزوین اجرا می‌شود.

وی بیان کرد: فروشگاه‌های خرد شهرستان قزوین کمترین استقبال را از طرح کالابرگ الکترونیگ کرده اند و باید با همکاری اصناف، کسب و کار‌های خرد به سامانه کالابرگ الکترونیک بپیوندند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی گفت: به محض شروع طرح اعتبار طرح به حساب یارانه واریز شده و متقاضیان می‌توانند ۱۰ قلم کالای اساسی خود را به قیمت شهریور ۱۴۰۰ خریداری کنند.

رحمانی افزود: فروشگاه‌هایی که به طرح متصل می‌شوند علاوه بر پایانه فروشگاهی باید برگه‌ها یا بنر‌هایی در بیرون واحد صنفی خود نصب کنند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هم گفت: ۱۶۹ داروخانه در استان داریم که به صورت مکرر از آن‌ها بازدید می‌شود، ولی همچنان با مشکلات عمده‌ای روبه رو هستیم.
دیدبان، تاکید کرد: اهمیت دارو کمتر از نان نیست و باید شاهد همکاری همه نهاد‌های نظارتی برای کاهش مشکلات باشیم تا مردم با مشکل کم فروشی و یا دپوی دارو روبه رو نباشند.

وی افزود: تعزیرات حکومتی هم با شماره ۱۲۴ هم برای بازرسی و بررسی میدانی از داروخانه‌ها به کمک دانشگاه علوم پزشکی آمده است و در برخورد با متخلفان هیچگونه اغماضی نمی‌کنیم.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی هم گفت: در سال جاری و در حوزه طرح دارویاری، ۲۰۸۱ بازرسی از داروخانه‌ها داشتیم که ۱۲۱ مورد عدم حضور مسئول فنی ثبت شد این در حالیست که مطابق قانون، تحویل دارو به بیمار باید با حضور و تایید مسئول فنس داروخانه انجام شود.

محجوب، اعلام کرد: ۸ مورد گرانفروشی دارو، ۴۰ مورد عرضه دارو‌های غیرمجاز و ۲۷ مورد نگهداری و فروش دارو‌های تاریخ گذشته از جمله تخلفات ثبت شده از داروخانه‌های استان بود.

وی گفت: مکمل‌های دارای برچسب که خارج از چرخه توزیع در داروخانه‌ها موجود باشند یا به فروش برسند، ضبط می‌شوند.

به گفته معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی؛ گرانفروشی و عدم اتصال داروخانه به سامانه تیتک، از جمله دلایل اصلی تخلفات داروخانه‌های استان بوده است. قیمت درج شده روی جعبه دارو ملاک قیمتگذاری نیست و ملاک اصلی قیمت درج شده در سامانه وزارت بهداشت است.

محجوب گفت: قطعی مکرر سامانه‌های بیمه گر از جمله تامین اجتماعی به ویژه در ۱۰ روز گذشته نارضایتی گسترده را رقم زده است.

وی افزود: کمبود دارو در کشور جدی است و پزشکان دارو‌های چند ماه آینده را برای بیماران تجویز می‌کنند که این امر باعث کمبود دارو به ویژه آنتی بیوتیک در استان شده است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.