"سوین شولتز" نویسنده مجله آلمانی "Computer Bild" در ارتباط با آینده رایانههای سنتی گفت: روشن است که لپ تاپها در حال حاضر بر بازار رایانههای شخصی تسلط دارند، تا جایی که سه چهارم دستگاههای جدید را تشکیل میدهند.
این کارشناس آلمانی عمده دلیل این امر را به سهولت بیشتر در استفاده و حمل ونقل لپ تاپها برای کاربران ربط میدهد، اما در همین حین تأکید میکند که رایانههای سنتی هنوز جایگاه خود را از دست ندادهاند و نمیتوان به آنها به عنوان مدلهای قدیمی نگاه کرد.
ماتیاس ولندورف، نویسنده مجله آلمانی"Inside-Digital.de" نیز توضیح میدهد: رایانههای سنتی چیزی بیش از جعبههای محاسباتی بزرگ هستند، زیرا این نوع دستگاهها در حال حاضر در مدلهایی با اندازههای بسیار فشرده و رابطهای ظریف موجود هستند که میتوانند به راحتی با دکور ادغام شود.
طرفداران بازی
علاوه بر این، رایانههای سنتی برای کاربرانی که به قدرت محاسباتی قابل توجهی نیاز دارند یا میخواهند سیستم مخصوص خود را طراحی کنند، مورد توجه هستند. ولفگانگ پاولر، نویسنده مجله آلمانی «Chip» گفت: علاقهمندان به بازی و همچنین کاربرانی که میخواهند رایانههایی با کارایی بیشتر و نویز کمتر داشته باشند، معمولاً به رایانههای سنتی متکی هستند.
این کارشناس آلمانی تأکید کرده است که رایانههای سنتی با سرعتی برابر با لپ تاپها در معرض گرمای بیش از حد قرار نمیگیرند، علاوه بر این که بدنه بزرگتر آنها امکان نصب فنهای بزرگتر را فراهم میکند که برای به دست آوردن عملکرد خنک کنندگی مشابه فنهای کوچک نصب شده در لپ تاپها در دمای پایین کار میکنند، از این رو صدای کمتری ایجاد میکند.
شولتز نیز افزود: پردازندههای سریع گرمای بیشتری تولید میکنند و کارتهای گرافیک به ۳۰۰ وات یا بیشتر انرژی نیاز دارند و فضای کافی برای همه اینها در لپتاپهای ظریف وجود ندارد.
ارتقای سخت افزاری
علاوه بر عملکرد خنککننده بهتر، رایانههای سنتی مزیت تعویض تراشهها یا آنچه به عنوان ارتقای سختافزاری شناخته میشود را نیز دارند. شولتز توضیح داده است: ویژگی ارتقاء سخت افزاری در لپ تاپها در دسترس نیست، زیرا پردازندهها از طریق سوکت نصب نمیشوند و بنابراین نمیتوان آنها را تعویض کرد، علاوه بر این بسیاری از قطعات به برد اصلی لحیم شده اند.
رم در لپ تاپها قابل افزایش یا تعویض نیست و حتی در صورت امکان در برخی موارد نیاز به کاربران با تجربه و همچنین پشتیبانی تکنسینهای حرفهای دارد.
رایانههای سنتی معمولاً از نظر ارتقاء سخت افزاری دارای مزیت آشکاری هستند، زیرا کاربر میتواند به راحتی تراشههای رم را حذف و جایگزین کند. ولندورف ادامه داد: افزایش تعداد دیسکهای سخت در رایانههای سنتی نیز برای کاربر آسان است.
پورتهای اتصال
علاوه بر این، رایانههای سنتی معمولاً از نظر پورتهای اتصال بسیار انعطاف پذیر هستند. ولندورف افزود: استفاده از بسیاری از تجهیزات جانبی مانند صفحه کلید، ماوس، چاپگر، اسکنر و دو نمایشگر در رایانههای سنتی مشکلی ندارد.
همیشه پورتهای USB اضافی برای شارژ گوشی هوشمند و ذخیره دادهها بر روی حافظههای USB یا هارد دیسکهای خارجی وجود دارد.
رایانههای سنتی میتوانند به عنوان سرورهای رسانهای برای ذخیره تصاویر، موسیقی و فیلمها مورد استفاده قرار گیرند و وقتی صحبت از کتابخانه خانگی به میان میآید، رایانههای سنتی مزایای قابل توجهی را حتی در زمینه کاهش هزینهها ارائه میدهند.
به طور کلی، با توجه به اینکه رایانههای سنتی هزینه مناسب و نحوه نگهداری آسانی دارند، نمیتوان از استفاده آنها در اتاقهای اداری یا سالنهای بازی صرفنظر کرد؛ بنابراین انتظار نمیرود که این نوع رایانهها به هیچ وجه از بین بروند.
منبع: 24.ae
فرض کنید یک مشتری ساده هستید ،
وارد سایت دیجی کالا شوید
و فقط بنویسید گوشی تا گوشی های سایت نمایش داده شود
و گوشی بخرید
نزدیک ۱۰ هزار نمونه فقط در امسال گوشی ساخته شده ،
۱۰ هزار اسم ،
آیا این کامپیوتر راحت کننده کار است ؟
آیا این هوش مصنوعی است ؟
آیا بشر توانسته به نمونه بی نظیر دست پیدا کند ؟
پیمان اشراقی.