مدیر شبکه بهداشت و درمان سنقروکلیایی گفت : مرکز بهداشت این شهرستان طی ۹ ماه ابتدایی سال‌جاری به لحاظ شاخص مشاوره فرزندآوری رتبه اول استان کرمانشاه را کسب کرد.

احسان مهری مدیر شبکه بهداشت و درمان سنقروکلیایی گفت : شبکه بهداشت و درمان شهرستان سنقر با ۶۰۰ پرسنل و ارایه مطلوب خدمات سلامت نقش موثری در پیشبرد اهداف دولت در خدمت به مردم دارد.

وی اظهار داشت: سنقروکلیایی دارای بیمارستان با ۱۱۶ تخت مصوب فعال، ۱۲ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی، پنج پایگاه سلامت شهری، ۷۹ خانه بهداشت و سه پایگاه فوریت‌های پزشکی که به ۸۶ هزار نفر جمعیت شهرستان و همچنین بخش قابل توجهی از شهرستان‌های مجاور ارایه خدمات دارد.

مدیر شبکه بهداشت و درمان سنقروکلیایی گفت: بیمارستان جنرال این شهرستان با ۲۶ پزشک متخصص در ۱۶ رشته تخصصی شامل داخلی، قلب و عروق، جراحی عمومی، زنان و زایمان، ارتوپدی، اورولوژی، اطفال، چشم پزشکی، ENT، بیهوشی، پاتولوژی، عفونی، مغز و اعصاب، پوست، رادیولوژی و روانپزشکی ارایه می‌کند که با حضور چهار پزشک متخصص بخش خصوصی در مجموع ۳۰ پزشک متخصص در شهرستان است.

وی عنوان کرد: این شبکه در دوران همه گیری کرونا با فعال کردن بخش‌های موقت تا ۱۶۸ بیمار روزانه (بستری و بستری موقت) و ۷۰۰ ویزیت سرپایی روزانه خدمات قابل توجهی به مردم منطقه ارایه کرد و مانع اعزام بیماران به مرکز استان شد.

مهری، محوطه‌سازی ستاد شبکه و دانشکده پرستاری، تعمیرات مراکز روستایی و تجهیزکردن، ارتقا پروانه بیمارستان از ۶۰ تخت به ۱۱۶ تخت مصوب فعال، راه‌اندازی ماشین جدید دیالیز و RO پرتابل برای بخش ICU حدود ۴۰۰ میلیون تومان کمک در حوزه خیرین سلامت را از دیگر اقدامات شبکه بهداشت و درمان سنقروکلیایی عنوان کرد.

 ۶۳۰ مورد ماموریت در ۲ پایگاه شهری و جاده‌ای خسروی انجام شد

رئیس شبکه بهداشت و درمان قصرشیرین از انجام ۶۳۰ مورد ماموریت در ۲ پایگاه شهری و جاده‌ای خسروی توسط فوریت‌های پزشکی این شهرستان از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.

عمران آزادی افزود: مرکز فوریت‌های پزشکی شهرستان دارای ۲ پایگاه شهری و جاده‌ای خسروی با ۲۱ کادر مجرب و به صورت نوبتی در گردش فعال است.

وی از دیگر اقدامات انجام شده توسط مرکز فوریت‌های پزشکی با همکاری مرکز بهداشت شهرستان از ابتدای امسال تاکنون را برگزاری چندین کارگاه و آموزش‌های احیای قلبی ریوی جهت عموم مردم، کارکنان ادارات، دانشگاه‌ها و مدارس سطح شهرستان بیان کرد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان قصرشیرین گفت: از اربعین امسال تاکنون این شبکه اقدام به جذب چهار پزشک عمومی و چهار پزشک متخصص اطفال، بیهوشی سونوگرافی، زنان و زایمان و یک پزشک داروساز و جذب اعتبارات لازم در حوزه بهداشتی و درمانی کرده است.

آزادی ادامه داد: شهرستان قصرشیرین دارای ۲ مرکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی شماره یک و ۲ وپایگاه‌های تابعه با واحد‌های (سلامت خانواده، محیط، حرفه ای، روان، بیماری‌ها و هفت خانه بهداشت) در سطح شهر و روستا فعال است.

او گفت: ۲ پایگاه مراقبت بهداشتی در نقطه صفر مرزی خسروی و پرویزخان فعال بوده که در زمینه نمونه گیری کرونا و تب سنجی و بیماریابی و نظام سندرومیک وآموزش به مسافران، رانندگان، پیله وران و کارگران فعالیت دارد.

وی افزود: در چند ماه اخیر کارگاه‌های آموزشی متفاوتی در زمینه ایدز و راه‌های بیماریابی و پیشگیری آن و همچنین نحوه نمونه گیری HIV، دیابت و هپاتیت، آموزش کاهش خطر و بلایا، عوامل زیان آور محیط کار و اطلاع رسانی سامانه ۴۰۳۰ جهت جمعیت تحت پوشش و اطلاع رسانی در سطح شهرستان و همچنین کلاس‌های آموزشی جهت رابطان بهداشتی، کارکنان ادارت و اصناف در مرکز بهداشت شهرستان برگزار شده است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان قصرشیرین اضافه کرد: اقدامات بسیار خوبی در مرکز ۱۶ ساعته و ۲ پایگاه مراقبت مرزی خسروی وپرویزخان به جهت نمونه گیری وتست کرونا صورت گرفت که شامل ۸۰۲مورد انجام نمونه گیری و رپید تست و pcr است و در ۲ پایگاه مراقبت بهداشتی مرز خسروی و پرویزخان نیز ۱۳ هزار و ۵۵۴مورد نمونه گیری صورت گرفته است.

وی از دیگر اقدام‌های انجام شده را شامل انجام چهار مرحله جونده کشی علیه بیماری سالک در سطح شهر و روستاو یگان‌های نظامی و هنگ مرزی سومار ونفت شهربه میزان ۲ میلیون و ۲۱۱ هزار متر مربع و انجام مه پاشی و سم پاشی در سطح شهر و روستا به میزان ۴۵۰هزار و ۸۸۴متر مربع اعلام کرد.

آزادی ادامه داد: بیمارستان حضرت ابا الفضل (ع) شهرستان قصرشیرین با ۹۶ تخت مصوب که ۳۷ تخت آن فعال و دارای ۶ بخش شامل (اورژانس، بستری، دیالیز، اتاق عمل، زنان وزایمان و ICU) بوده و تمام تخصص‌های موجود به صورت ۲۴ ساعته و آنکال در ایام تعطیل آماده ارائه خدمات است ضمن اینکه درمانگاه بیمارستان دارای پزشکان متخصص داخلی، اطفال، جراح عمومی، بیهوشی، رادیولوژی، زنان و زایمان بوده و در ایام هفته آماده خدمات رسانی است.

وجود  ۳۲ خانه بهداشت فعال در هرسین

مدیر شبکه بهداشت و درمان هرسین با اشاره به ۳۲ خانه بهداشت فعال در این شهرستان، گفت: ۳۸ هزار نفر زیرپوشش شبکه بهداشت هرسین قرار دارند.

ایوب فرجی اظهار کرد: خدمات در مرکز بهداشت هرسین در سه بخش مرکز بهداشت، بیمارستان و فوریت‌های پزشکی به مردم این شهرستان ارائه می‌شود.

وی افزود: شبکه بهداشت هرسین دارای ۳۲ خانه بهداشت فعال، ۱۰ پزشک خانواده و هفت ماما، ۲ مرکز بهداشتی درمانی روستایی و پنج پایگاه بهداشتی شهری فعال برای جمعیت تحت پوشش این شبکه حدود ۳۸ هزار نفر خدمت ارائه می‌کند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان هرسین تصریح کرد: بیمارستان شهدای هرسین در بهمن ماه ۱۳۸۳ با ظرفیت ۱۰۰ تخت مصوب با مساحت ۱۳ هزار مترمربع در چهار طبقه در غرب شهر بین جاده بیستون نورآباد قرار گرفته است.

فرجی بیان کرد: ۱۳ پزشک متخصص، ۹ پزشک عمومی در این بیمارستان فعال هستند و عمده عمل‌های قابل ارائه در بیمارستان نیز هرنی انیگوینال، سینوس پیلونیدال، کله سیستونی، آپاندکتونی، کاتاراکت، انواع جااندازی، موارد شکستگی استخوان و برحسب نیاز و ضرورت انواع عمل‌های اورژانسی است.

وی ادامه داد: بخش دیالیز در حال حاضر در ۲ شیفت صبح و عصر با شش تخت و دستگاه همودیالیز فعال به ۲۳ بیمار دیالیزی ارائه خدمت می‌کند و روزانه ۱۲ بیمار دیالیز می‌شوند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان هرسین گفت: در مرکز فوریت‌های پزشکی هرسین ۳۴ نفر پرسنل در چهار پایگاه هرسین، بیستون، چهر و چشمه کبود در حال خدمت رسانی هستند .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.