سرپرست اداره کل آموزش و پرورش آذربایجانشرقی در دیدار با رئیس دانشگاه صنعتی سهند به ظرفیت خوب اردوگاه الغدیر و هنرستانهای کشاورزی آموزش و پرورش استان اشاره کرد و گفت: لازم است در خصوص تلفیق علم و صنعت تفاهم نامهای بین دانشگاه صنعتی سهند و آموزش و پرورش شکل گیرد تا از ظرفیتهای خوب اردوگاه الغدیر و هنرستانهای کشاورزی استان به صورت بهینه استفاده شود و از توان علمی دانشگاه بهرهمند شویم.
حجتالاسلام پوررادی گفت: استفاده از توانمندیهای علمی و فنی طرفین در اجرای دورههای آموزشی، کارگاههای تخصصی و کارآموزی برای دانش آموزان و همکاران فرهنگی یکی از برنامهها و اهداف این اداره کل در عقد این تفاهم نامه به شمار میرود.
رئیس دانشگاه صنعتی سهند نیز در این مراسم از ایجاد خانه علوم پایه در محیط این دانشگاه خبر داد و گفت: فضای خوبی در دانشگاه صنعتی سهند برای استفاده دانش آموزان از امکانات این علوم پایه فراهم شده تا نسبت به انجام کارهای خلاقانه و نوآورانه اقدام کنند.
آقای فاتحی فر هدف از ایجاد خانه علوم پایه در محیط دانشگاه صنعتی سهند را استفاده دانش آموزان بومی این منطقه از امکانات و ظرفیتهای موجود دانشگاه و افزایش شناخت آنها از رشتههای فنی و مهندسی، عنوان و بر تقویت خانه علوم پایه توسط دو نهاد مذکور تاکید کرد.
وی به ظرفیت و پتانسیل بالای علمی و بروز اساتید این دانشگاه در زمینه علوم فیزیک و ریاضی هم اشاره کرد و گفت: باز آموزی دبیران ریاضی و فنی با استفاده از توان علمی بروز اساتید این دانشگاه میتواند در ارتقای علمی دبیران و به تبع آن در افزایش کیفیت علمی دانش آموزان کمک کند.