معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی گفت: بخش زیادی از ظرفیت‌های معدنی استان به دلیل ترک فعل سرمایه گذاران غیر فعال مانده است.

عباس زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی در کارگروه طرح احیا و فعالسازی و توسعه معادن کوچک مقیاس گفت: یکی از معضلات حوزه معدن آن است که برخی از افراد محدوده معدنی را اکتشاف و ثبت کرده، اما آن را فعال نکرده‌اند که باید تلاش کرد با بهره‌گیری از ظرفیت شورای معادن استان آنان را تعیین تکلیف کرد.

او افزود: در واگذاری‌های بعدی در مزایده‌ها نیز باید اهلیت فرد یا شرکت مورد راستی آزمایی قرار گیرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان جنوبی تصریح کرد: باید در شورای معدن تمهیداتی اندیشیده شود که مراحل واگذاری معادن تغییر کند تا در صورت عدم فعالیت معدن، پروانه بهره برداری معدن کار لغو شود، لذا نباید معادن به صورت نامحدود واگذار شود.

عباس زاده افزود: بر اساس ذخایر ثبت شده ۷۵۲ معدن استان در ابعاد کوچک مقیاس بوده که از این تعداد ۲۱۸ معدن غیرفعال است که باید تلاش کرد بر اساس برنامه زمان‌بندی شده احیا یا تعیین تکلیف شوند.

او با تأکید بر رفع مشکلات معادن گفت: باید با بهره‌گیری از ظرفیت صندوق بیمه سرمایه‌گذاری معدن، مشکلات نقدینگی معادن کوچک مقیاس برطرف شود.

او افزود: در ۶ ماه نخست امسال ۱۴۰۱ در خراسان جنوبی ۱۴ معدن کوچک مقیاس احیا و راه اندازی شده است.
از مجموع معادن کل کشور ۹۸.۳ درصد کوچک مقیاس هستند که ۸۵ درصد اشتغال بخش معدن و ۶۵ درصد تولید این صنعت را بر عهده دارند

برچسب ها: ماده معدنی ، معادن
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.