آقای ابوالقاسم شیرازی، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران با تاکید بر این موضوع که بازار پوشاک به این دلیل که تابع فصول و همچنین وضعیت مد است شرایط متفاوتی دارد، گفت: در دوران شیوع ویروس کرونا بیشترین آسیب را صنعت نساجی و پوشاک متحمل شد. به این دلیل که کالا بعد از تولید باید به فروش برسد، اما تعطیلیهای مکرر و طولانی که به دلیل شیوع ویروس پیش آمده بود، باعث آسیب و ضرر و زیان بالا برای صنعت نساجی کشور شد.
رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و فروشندگان پوشاک تهران گفت: در روزهای اخیر اکثر فروشندگان پوشاک اقدام به فروش فوق العاده کردند که این نشان دهنده کاهش فروش است و اگر با این روش هم محصولات آنها فروخته نشود در روزهای پایانی سال پدیده بساط گستری افزایش چشمگیری خواهد داشت.
او مشکلات موجود در تهیه مواد اولیه را یکی دیگر از عوامل رکود در بازار دانست و گفت: یکی دیگر از عوامل رکود افزایش قیمت کالاست که مانع خرید مصرف کننده می شود. در این مورد فروشنده و تولیدکننده مقصر نیستند؛ چرا که تهیه مواد اولیه در کشور در حالیکه درگیر تحریم هستیم، سخت شده و به دلیل افزایش قیمت همین مواد اولیه، به ناچار قیمت نهایی محصول هم افزایش خواهد داشت.
شیرازی به موضوع مالیات و قاچاق در این صنعت اشاره کرد و گفت: همه معتقد هستیم که برای اداره کشور باید مالیات پرداخت شود، اما مسئولان امورمالیاتی باید به این موضوع توجه داشته باشند که دریافت مالیات از تولیدکنندگان متناسب با درآمدهای آنها باشد.