محمدطیب صحرایی، استاندار کرمانشاه در نشست شورای اداری استان که با حضور وزیر ارتباطات برگزار شد، با اشاره به آمار بالای بیکاری استان، گفت : شاید برای ایجاد اشتغال در استان راههای بسیاری وجود داشته باشد، اما اگر بخواهیم عالمانهتر کار کنیم باید به ظرفیتهای استان توجه داشته و براساس آن پیش برویم.
وی به ظرفیتهای استان در حوزه گردشگری اشاره کرد و گفت: کرمانشاه بیش از چهار هزار اثر تاریخی دارد و در انواع حوزهای گردشگری از جمله گردشگری تاریخی، گردشگری طبیعی، گردشگری دفاع مقدس و گردشگری سلامت حرف برای گفتن دارد، لذا میتوان گفت گردشگری از گلوگاههای اثرگذار در ایجاد اشتغال در استان است.
وی افزود: برای توسعه استان و ایجاد اشتغال، در کنار بخشهای صنعت، تجارت، کشاورزی و ...، باید بخش گردشگری مورد توجه بیشتری قرار گیرد و در فضای گردشگری استان باید بیشتر تلاش کنیم.
استاندار کرمانشاه به تاکید بر توجه به حوزه گردشگری در استان در مصوبات سفر مقام معظم رهبری، سفر رئیس جمهور و نظرات کارشناسی مدیران استان هم اشاره کرد و گفت: این امر نشان میدهد که انتخاب حوزه گردشگری بعنوان محور اصلی توسعه استان براساس یک سلیقه شخصی نیست، بلکه براساس ظرفیتهای استان در این حوزه است.
صحرایی با بیان اینکه برای توسعه بخش گردشگری استان باید یکسری کارهای سلبی و ایجابی بصورت توامان صورت گیرد، عنوان کرد: باید کرمانشاه را زیباتر معرفی کنیم.
وی با بیان اینکه معتادین متجاهر و زباله گردها که خود معلول عواملی نظیر بیکاری و... هستند آسیبی است که باید برای آن چاره اندیشی کنیم، گفت: رسیدگی به احوال این عزیزان کاری حاشیهای نیست، بلکه امری ضروری است که از ۱۰ روز آینده با ایجاد مقدماتی، آن را آغاز خواهیم کرد.
وی افزود: تک تک مدیران استان در زمینه جمع آوری معتادان متجاهر و زباله گردها موظفند از هر ظرفیتی که در مجموعه خود دارند استفاده کنند و با تمام توان پای کار باشند.
صحرایی به تعهداتی که مدیران استان در پاسخ به پرسشهای ۱۰ گانهاش در خصوص تحولاتی که در دستگاه تحت مدیریتشان رخ خواهد داد اشاره کرد و گفت: تحقق یا عدم تحقق آنچه که مدیران تعهد دادهاند، به همراه ماموریتهایی که به آنها محول میشود، ملاک ارزیابی عملکرد مدیران استان در نیمه بهار سال آینده خواهد بود .