معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از برگزاری نمایشگاه بزرگ تولیدات و دستاورد‌های هنرستان‌های کشور خبر داد.

محمد مهدی کاظمی با اشاره به اهمیت آموزش‌های فنی و حرفه ای، گفت: توجه به رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش از جهت این که به عنوان پیشران تولید و اقتصاد کشور و همچنین زمینه ساز اشتغال است، باید به صورت ویژه برای آن برنامه ریزی و طراحی نمود. کیفیت بخشی به این آموزش‌ها مهم بوده تا بتوان اشتغال پذیری بیشتر را در بازار کار فراهم نمود.

وی گفت: بخشی از این کیفیت بخشی مرتبط با زیر ساخت‌ها در حوزه منابع انسانی، فضای مناسب، تجهیزات و موارد دیگر است که از ابتدای سال تا امروز بیش از ۶۵۰ میلیارد تومان در راستای تامین تجهیزات هنرستانی تخصیص داده شده است و تا پایان سال جاری مبالغ دیگری اختصاص داده خواهد شد. همچنین رشد ۴۲۰ درصدی در افزایش سهم منابع اعتبار تجهیزاتی در حوزه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش در لایحه بودجه پیشنهاد شده است که در صورت تصویب توسط نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی، به ارتقای کیفیت آموزش­های کارگاهی کمک بسیاری خواهد نمود.

وی با اشاره به حوزه تامین منابع انسانی برای هنرستان ها، عنوان کرد: مجوز جذب نیروی انسانی اخذ شده و در آزمون استخدامی سال آینده بخشی از این ظرفیت را برای تامین منابع انسانی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای درنظر گرفته خواهد شد.

محمدمهدی کاظمی در ادامه در ارتباط با شیوه جذب دانشجو برای تربیت هنرآموز در دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی، اظهار کرد: طبق پیگیری‌های انجام شده حداقل ۲۰ درصد از ورودی‌های سال آینده این دانشگاه از میان فارغ التحصیلان هنرستانی است که اقدام بسیار مهمی است که باعث افزایش کیفیت آموزش‌های فنی و حرفه‌ای خواهد شد.

معاون آموزش متوسطه تصریح کرد: آموزش همراه با تولید با جدیت باید پیگیری شود و در همین راستا برگزاری نمایشگاهی از تولیدات و دستاورد‌های هنرستان‌ها مورد تاکید است، چندین استان تا به امروز اقدام به برگزاری این نمایشگاه‌ها نموده و برگزاری یک نمایشگاه ملی از تولیدات و دستآورد‌های هنرستان‌ها به صورت متمرکز در حال برنامه ریزی و اقدام است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.