صدف فواید زیادی برای سلامتی دارد به طوری که گنجینه‌ای از ویتامین‌ها به شمار می‌رود.

انجمن تغذیه آلمان معتقد است که صدف‌ها یک غذای عالی هستند؛ زیرا سرشار از ویتامین ها، مواد معدنی و پروتئین‌های با ارزش غذایی بالا است.

این انجمن آلمانی تاکید کرده است که صدف سلامت قلب را حفظ و به کاهش وزن و لذت بردن از چابکی کمک می‌کند.

صدف سرشار از ویتامین‌های A، B۱، B۲، B۶، B۱۲، C و D و مواد معدنی (آهن، کلسیم، منیزیم، فسفر و روی) بوده و کالری کمی دارد؛ به گونه‌ای که ۱۰۰ گرم از آن حدود ۶۵ کالری دارد.

علاوه بر این، صدف حاوی اسید‌های چرب غیراشباع امگا ۳ است که باعث کاهش کلسترول بد و در نتیجه پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی می‌شود.

منبع: العین الاخباریه

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۴ ۰۸ اسفند ۱۴۰۱
خارجیا صدف رو زنده زنده میخورن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۵۳ ۰۸ اسفند ۱۴۰۱
صدف حلاله ؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۱۸ ۰۸ اسفند ۱۴۰۱
مسمومیت ناشی از صدف فاسد شده هم کشنده است.
آخرین اخبار