نرخ بیکاری چهارمحال و بختیاری پاییز امسال نسبت به سال قبل کاهش یافت.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی چهارمحال و بختیاری گفت: نرخ بیکاری استان در پاییز امسال به ۱۰.۱ درصد رسید که در مقایسه با پاییز پارسال هشت دهم درصد کاهش داشت و نرخ مشارکت اقتصادی به ۴۱.۷ درصد رسید.

علی شهریارپور افزود: بر اساس نتایج طرح آمارگیری از نیروی کار در فصل پاییز ۱۴۰۱، نرخ بیکاری اُستان در پاییز امسال معادل ۱۰.۱ درصد بود که این شاخص در مقایسه با پاییز سال گذشته، هشت دهم (۰.۸ %) درصد کاهش داشت.


بیشتر بخوانید


وی ادامه داد: نرخ مشارکت اقتصادی اُستان با افزایش هفت (۰.۷) درصدی از ۴۱ درصد در پاییز سال ۱۴۰۰ به ۴۱.۷ درصد در پاییز ۱۴۰۱ رسید و با ترکیب این ۲ شاخص نسبت اشتغال یعنی سهم شاغلین در کل جمعیت ۱۵ ساله و بالاتر اُستان در پاییز ۱۴۰۱ به عدد ۳۷.۵ درصد رسید که نسبت به پاییز ۱۴۰۰ حدود یک درصد افزایش را نشان می‌دهد.

وی افزود: نرخ بیکاری کشور در پاییز ۱۴۰۱ برابر ۸.۲ درصد و نرخ مشارکت نیز ۴۱ درصد بود که این ارقام شاخص نسبت اشتغال کل کشور را در پاییز ۱۴۰۱ به رقم ۳۷.۷ درصد رساند و بر این اساس مشاهده می‌شود نسبت اشتغال اُستان در فصل مورد نظر با نسبت اشتغال کل کشور فاصله معنی داری ندارد.

رییس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی اُستان گفت: بررسی سری زمانی نتایج طرح نیروی کار نشان می‌دهد کاهش نرخ بیکاری اُستان در سال‌های اخیر از یک روند مطلوب تبعیت می‌کند، به نحوی که ضمن کاهش فاصله نرخ بیکاری اُستان و کشور، جایگاه استان از نظر نرخ بیکاری در پاییز ۱۴۰۱ در بین اَستان‌های کشور رتبه ششم بوده است.

شهریارپور تاکید کرد: تفسیر نرخ بیکاری بدون توجه به نرخ مشارکت تفسیر صحیحی نیست و با توجه به نرخ مشارکت اقتصادی بالای اُستان نسبت اشتغال اُستان تقریبا با نسبت اشتغال در کشور برابر شده است.

شهریارپور افزود: یکی از عواملی که موجب کاهش نرخ بیکاری اُستان نسبت به پاییز پارسال شده، اعطای تسهیلات تبصره ۱۸ است که موجب رونق برخی از بخش‌های اقتصادی از جمله کشاورزی، به ویژه در زمینه کشت گلخانه‌ای شده است ضمن آن از محل احداث سازه‌های گلخانه‌ها نیز فرصت‌های شغلی جدیدی به وجود آمده است.

منبع: ایرنا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۴ ۰۸ اسفند ۱۴۰۱
استان چهارمحال و بختیاری با توجه به قرار گیری بین مرکز و بنادر و قرارگیری در زاگرس مرکزی و دارای منابع آب و انرژی و نیروی انسانی فراوان مساعد شهرهای فولادی و شهرهای قطعه سازی و شهرکهای صنعتی و شهرهای پتروشیمی و صنایع و کارخانجات تولیدی و فرآوری و دیگر صنایع برای بی نیاز کردن هر چه بیشتر کشورمان است
استان چهارمحال و بختیاری با همت و تلاش مسولاناستانی و نمایندگان و مسولان کشوری و لشکری ظرفیت تبدیل به استانی ابر صنعتی را داراست