میرمحمدخانی در جمع خبرنگاران اظهار کرد: مجوز مجله علمی پژوهشی Microbiota به صورت فصلنامه در حیطههای تخصصی میکروبیولوژی، سلامت غذایی، ایمونولوژی، بیوتکنولوژی، میکروبیولوژی محیطی، میکروبیولوژی صنعتی، بیماری عفونی، بیولوژی سرطان، فارماکولوژی، پروبیوتیک ها، زیست شناسی سلولی و مولکولی، بیوشیمی، پزشکی مولکولی و ژنومیک از سوی کمیسیون نشریات علوم پزشکی کشور صادر شده است.
وی با بیان اینکه رشد روزافزون تکنولوژی در عرصه های مختلف پزشکی در دنیا نیازمند ارائه اطلاعات علمی لازم برای نیروی متخصص در این زمینه ها است، گفت: دستیابی کامل به دانش یک فناوری، بدون همکاری علوم مختلف مرتبط با آن غیر ممکن به نظر می رسد.
وی ادامه داد: آنچه نشریه Microbiota را در بین سایر مجلات تخصصی موضوعی برجسته می کند، ضرورت همکاری رشته های مختلف علوم پایه و بالینی پزشکی در آن است. از اینرو هدف نشر مجله مورد نظر با همکاری اساتید برجسته برای اطلاع رسانی و گسترش دسترسی محققین به دستاوردهای علمی و تحقیقاتی است.
مدیر مسئول مجله Microbiota ضمن اشاره به اینکه مخاطبان مجله فوق محققان داخلی و بین المللی هستند، ادامه داد: پیشرفت روزافزون علوم در حیطه های مختلف و ضرورت انتشار یافته های جدید جهت توسعه و پیشرفت درمان های بالینی اقتضا می کند که نشریه ای علمی پژوهشی با زبان انگلیسی در منطقه عهده دار گسترش این علوم گردد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی استان بااشاره به چرایی انتخاب این عنوان برای مجله، تصریح کرد: تحقیقات میکروب شناسی کاربردی نوین تاکید مستقیم بر روی کاربرد روش های مختلف در پیشگیری بیماری های میکروبی و عفونی دارد که می توان از خسارت های مادی و جانی بسیاری از عفونت های میکروبی در جامعه جلوگیری کرد.