سیب زمینی دومین ماده غذایی پرمصرف در جهان است و غذاهای درست شده با سیب زمینی بسیار متنوع هستند. بیشتر اوقات قبل از آماده سازی غذاها، سیب زمینیها پوست گرفته میشوند، اما اگر با پوست مصرف شود، مواد مغذی بسیار زیادی دارد. سیب زمینی کریسپی یکی از غذاهای خوشمزهای است که در آن از پوست سیب زمینی هم استفاده میشود.
مواد لازم برای تهیه سیب زمینی کریسپی رژیمی
دستور تهیه سیب زمینی کریسپی رژیمی
برای تهیه سیب زمینی کریسپی رژیمی خوشمزه، به صورت مرحله به مرحله رسپی را برایتان توضیح خواهیم داد.
سیب زمینیها را تمیز بشویید.
قابلمه را روی گاز میگذاریم و در آن آب میریزیم، بعد از به جوش آمدن آب، سیب زمینیها را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم نیم ساعت بپزد.
سیب زمینیها را آبکش میکنیم و درون ظرفی میریزیم.
به سیب زمینیها نمک، پودر سیر، ارگانو، فلفل سیاه و قرمز، پودر پیاز را میافزاییم.
سپس مقداری روغن زیتون را به سیب زمینیها افزوده و کمی هم میزنیم تا تمامی مواد با سیب زمینیها مخلوط شود.
درون سینی فر کاغذ روغنی میاندازیم و سیب زمینیها را با فاصله روی کاغذ میچینیم.
با چنگال یا گوشت کوب به سیب زمینی فشار میآوریم تا کمی باز شوند.
سینی را درون فر قرار دهید. زمان پخت سیب زمینی در فر ۱۵ الی ۲۰ دقیقه (یا تا زمانی که برشته شود) با دمای ۲۲۰ درجه است. (کانوکشن فر روشن باشد)
در اخر گریل را روشن کنید تا سطح سیب زمینیها نیز برشته و ترد شود.
نکات مهم
سیب زمینی کریسپی رژیمی را با سس کچاب و در کنار سالاد و سبزیجات بخار پز یا گریل شده سرو نمایید.
برای تهیه سیب زمینی کریسپی رژیمی حتما از سیب زمینیهای کوچک که پوست نازکی دارند، استفاده کنید.
در صورت نداشتن ارگانو میتوانید از ریحان، رزماری یا آویشن خشک استفاده نمایید.
این سیب زمینی با کره هم عالی میشود البته اگر نمیخواهید رژیمی باشد.
سیب زمینی کریسپی رژیمی را میتوانید در فر برقی و تستر هم بپزید. روش پخت به همین صورت است، اما باید مراقب باشید، چون ممکن است زودتر طلایی شود.
اگر رژیم کاهش وزن ندارید برای بی نظیر و لذیذتر شدن سیب زمینی کریسپی میتوانید روی آن پنیر پیتزا بریزید.
منبع: فرتاک نیوز