عباس اشکانی مدیرامور زراعت جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: کشت باقلا در سیستان و بلوچستان عمدتا در مهر و آبان انجام و برداشت آن نیز از اسفند آغاز و تا اردیبهشت ماه ادامه دارد.
وی متوسط برداشت در هر هکتار باقلا برای مصرف تازه خوری در سیستان و بلوچستان را ۷ تن ذکر کرد و گفت: کشت باقلا در الگوی کشت دارای اهمیت زیادی است و در کشاورزی حفاظتی در تناوب باغلات کشت و باعث تقویت زمین و پایداری تولید میگردد.
مدیر امور زراعت جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: کشت باقلا عمدتا در شهرستانهای جنوبی استان نظیر نیکشهر، قصرقند، کنارک، چابهار، خاش، ایرانشهر، فنوج، بمپور، سیب و سوران، سراوان، مهرستان و لاشار انجام میشود.