صحرایی رئیس دانشگاه فرهنگیان ضمن تبریک روز جوان، گفت: در دانشگاه فرهنگیان بیش از نیمی از رتبههای برتر کنکور در حال تحصیل هستند.
او ادامه داد: با توسعه فناوری، هوش مصنوعی و ربات Chat GPT تحولاتی در جهان رخ داده، اما هیچ کدام نمیتوانند جای معلمی که کودکان و نوجوان را تربیت کرده را بگیرد.
وی افزود: ربات Chat GPT باعث ترس گوگل و تعطیل یاهو شده، اما این ربات اعلام کرده نمیتواند جای معلمان را بگیرد.
صحرایی افزود: هر دانشگاهی نمادی دارد و مربوط به برخی از دانشجویان است، اما دانشگاه فرهنگیان برای آینده است و نماد آن نیز آدمی است سرو قامت و آینده نگر.
او ادامه داد: معلمان هیچگاه از یاد نمیروند بلکه هر مهر معلم جدید شکوفا میشوند؛ تاکید میکنم هیچ فناوری و هیچ هوش مصنوعی نمیتواند جایگزین معلم شود.
مقیمی رئیس دانشگاه تهران گفت:دانشگاه تهران و دانشگاه فرهنگیان برای تربیت دانشجو معلمان در حال اجرایی عقدنامهایی زیر نظر وزیر آموزش و پرورش هستند.
مقیمی افزود: مدرسه اولین مکان نوین اسلامی برای تربیت و آموزش دانش آموزان است.
او ادامه داد:ما باید نقش تربیتی معلمان را در کنارنقش آموزش ارتقاء دهیم.
به گفته او تربیت و پرورش دانش آموزان نه تنها در ایران بلکه در تمام جهان مهم است.
مقیمی گفت: مربیان و معلمان باید به دانش آموزان تاثیر بگذارند و بتوانند با مهارتهای خود کودکان و نوجوان را تربیت کنند.
مقیمی ظهار کرد: از مهربه صورت مشترک در همراهی با دانشگاه فرهنگیان، دانشجو معلمانی را جذب خواهیم کرد و برای نظام تعلیم و تربیت ایفای نقش میکنیم.
منادی رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت:در ۱۰۰سال گذشته رقابت بین معلمان نو و قدیمی وجود نداشت، اما در مجلس یازدهم با وجود مخالفتها، طرح رتبه بندی معلمانی را تصویب کردیم و برای آن حدود۵۰ هزار میلیارد تومان به ریاست جمهوری بودجه دادهایم.
وی افزود: در این طرح قابلیت تنزل نیز وجود دارد که اگر معلمی به دنبال آموزش و ارتقاء سواد خود نرود از مقام استاد معلم تنزلل مییابد و به مقام کارمند معلم میرسند.
او گفت:ما از دانشگاه فرهنگیان حمایت میکنیم و بودجهایی را اختصاص میدهیم.