آیتالله سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان در آیین واگذاری۲۳ هزار واحد مسکن به خانوادههای تحتپوشش کمیته امداد سراسر کشور در پاستور، کلید ۲۳ هزار واحد مسکونی سراسر کشور را به شکل نمادین به این خانوادهها تحویل داد.
رئیس جمهور طی سخنانی در این مراسم با تبریک اعیاد شعبانیه و گرامیداشت سالروز تأسیس کمیته امداد امام خمینی (ره)، گفت: آنچه بر ذهن و قلم امام راحل جاری شد نهادی بسیار پرخیر و برکت را بنیان نهاد که منشاء خدمات زیادی برای مردم محروم و نیازمند کشور بوده است و امروز کمیته امداد امام بعد از ۴۵ سال کارنامه بسیار درخشان و قابل ارائه دارد.
آیتالله رئیسی ادامه داد: کمک رسانی به نیازمندان و باز کردن گره از زندگی مردم نه فقط در حوزه مسکن، تحصیل و اشتغال آنها بلکه در تمامی شئون زندگی انسانها اثرگذار بوده و موجب رفع غم از چهره آنان شده است.
رئیس جمهور تأکید کرد: امروز مردم بیشترین اعتماد را به این نهاد دارند و شاید اگر از مردم درباره کمیته امداد سؤال شود، از آن بهعنوان نهادی پرثمر و اثرگذار و پر برکت یاد میشود.
آیتالله رئیسی با قدردانی از زحمات و تلاشهای رئیس و کارکنان نهاد خدمتگذار کمیته امداد و تمام کسانی که تا امروز در این مجموعه فعالیتهای متعددی برای رفع مشکلات و گرهگشایی از مردم محروم داشتند و حتی کسانی که بی نام و نشان خدمت کردند، گفت: مسأله مسکن بهعنوان بخش هزینهبری که بیشتری سهم را در سبد هزینه خانواده دارد همواره از دغدغههای دولت بوده و امروز نهادهای مختلفی بسیج شدهاند تا مسأله مسکن را حل کنند. همه با محوریت کمیته امداد همکاری کردند تا لبخند را بر لب خانوادههای فاقد مسکن بنشانند.
رئیسجمهور مردمیسازی و همراهی نهادهای انقلابی با دولت را ارزشمند خواند و گفت: ساخت مسکن کاری است که مردمیسازی شده و خَیّرین وارد این عرصه شدهاند؛ کمیته امداد هم از نهادهای بسیار موفق است که میتواند خَیّرین و گروههای جهادی را که از افتخارات کشورند، جذب کند.
وی افزود: با ادغام جهاد سازندگی و وزارت کشاورزی در اوایل انقلاب، حرکت جهادی در کشور کُند و تعطیل نشد و اگرچه جهاد سازندگی در کشور ادامه حیات نداد، اما حرکت جهادی هرگز متوقف نشد و امروز دختران و پسران جهادی زیادی در اقصی نقاط کشور فعالیت میکنند؛ اینهم به برکت رهنمودهای مقام معظم رهبری بود که همواره مُشوّقی بودند تا کارهای جهادی در کشور کمرنگ نشود و امروز حضور این عزیزان توانسته در کنار نهادهای انقلابی و دولت تأثیرگذار باشد که جای تقدیر دارد.
آیتالله رئیسی با اشاره به گزارش مسئولان کمیته امداد ابراز امیدواری کرد با اراده هیأت امنای کمیته امداد تا بهصورت قطعی تا پایان سال ۱۴۰۲ فرد نیازمند یا مددجوی بیمسکن در روستاها نداشته باشیم و گفت که دولت هم همه مساعدتهای لازم برای تأمین زمین و ارائه تسهیلات و اقدامات حمایتی را به عمل خواهد آورد.
وی افزود: کمیته امداد همواره منشاء کارها و اقدامات بزرگی بوده و بعد از این هم همینطور خواهد بود؛ اینکه میگویم فقط مسأله مسکن نیست، به معنی آن است که در زمینه اشتغال هم از نهادهای بسیار موفق بوده و آمار اشتغالی که این مجموعه ایجاد کرده، ارزشمند است.
رئیس جمهور بیان کرد: تصور از کمیته امداد صرفاً پرداخت مستمری به خانوادهها نیست بلکه طرح خودکفایی در کمیته امداد از طرحهای بسیار خوب است که خانوادهها بعد از مدتی خودکفا میشوند و روی پای خودشان میایستند؛ این باید با اهتمام ویژه دنبال شود. اینکه خانوادههای تحتپوشش استقلال مالی پیدا کنند و درآمد پایدار داشته باشند، ارزشمند است و ما خدمات کمیته و این رویکرد مؤثر را ارج مینهیم.
آیتالله رئیسی با اشاره به نقش وزارت راه و شهرسازی و همکاری دیگر بخشهای دولت و همچنین بانکها برای تأمین مسکن در کشور، تصریح کرد: مسأله مسکن از مسائل بسیار ضروری است و خانوادههایی که فاقد مسکن هستند، از نداشتن آن رنج میبرند. بخش قابل توجهی از هزینه زندگی برای همه خانوادهها مربوط به مسکن است و از این منظر، داشتن مسکن برای خانوادهها بسیار آرامشبخش است.
وی اظهار کرد: اینکه مکرر گفتهام باید یک میلیون مسکن ساخته شود، یک نگاه شخصی و فردی نیست و امروز کسی که از وضع کشور و نیاز کشور آگاه باشد میداند که ما باید سالانه یک میلیون مسکن در سنوات گذشته میساختیم، اما در دهههای گذشته این کار انجام نشد و در این زمینه عقبماندگی داریم که اکنون تبعات خود را نشان میدهد. ساخت مسکن به میزان نیاز در شهرها و روستاها و نیاز کشور، تکلیف قانونی است که در قانون جهش تولید مسکن بر آن تأکید شده و قابل تحقق است.
در این مراسم «مهرداد بذرپاش» وزیر راه و شهرسازی، «سید مرتضی بختیاری» رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره)، «سید پرویز فتاح» رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی، «محمد زهرایی» رئیس سازمان بسیج سازندگی و «اکبر نیکزاد» رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی حضور داشتند.
و گفت ما مسکن نمیسازیم!!! یعنی دولت مسکن نمیسازه!!!
پس چرا وعده میدین؟
نسازید ولی قیمت ها چرا بالا داره هر روز میره؟؟
واقعا چه برنامه ای برای مردم دارید؟
کمیته امداد یکسری مسکن مهر که متقاضی نداشت را در شهرهای مختلف خریداری کرد و بنام سیدمحرومان تحویل مردم داد.
عادلانه کردن حقوق و مزایا و حذف حقوق های نجومی و همسان سازی حقوق نیز تکلیف قانونی است ،پس چرا اجرایی نمی کنید ؟؟؟!!!!
۱- هر متر مربع ساختمان برای سازه ، قاب پنجره ، چهارچوبها ، اجرای نرده ها ،دست اندازها ، آسانسور و ..... چیزی مجموعا در حدود ۱۲۰ تا ۱۵۰ کیلوگرم آهن نیاز دارد .
۲- اگر الگوی ساخت هر واحد آقایان ۸۰ متر مربع باشد ، با احتساب فضاهای مشاعی می شود چیزی در حدود ۱۰۰ متر مربع.
۳- برای ساخت هر واحد با فرض مصرف متوسط ۱۳۵ کیلوگرم ، ۱۳.۵ تن آهن نیاز است .
۴- برای یک میلیون واحد ، این مقدار می شود ۱۳.۵ میلیون تن .
۵- کل تولید فولاد ایران ۲۸ میلیون تن است .
یعنی به فرض همخوانی نوع محصولات واحدهای تولیدی با مصارف ساختمانی ، ۵۰ درصد کل فولاد تولیدی کشور باید فقط به ساخت و ساز مسکونی دولتی اختصاص پیدا کند که امری محال است.
همین را تعمیم بدهید به دیگر مصالح و نیروی انسانی مورد نیاز تا معلوم شود چقدر حرف غیر کارشناسی است.
مسکن، درمان بهداشت و کالای اساسی و شغل 4 تا هر کمبودی باشه
کل جامعه تحت تاثیر میذاره
ضمن اینکه رو هر 4 تاش در حالت وضعیت بحرانی هستیم!!!
اینگونه طرح ها جهت کاهش نرخ مسکن و اجاره بها در شهرها کاملا بی فایده ست. شما ابتدا باید خانه ها را درخور شأن ملت ایران بسازید بعد قیمت تمام شده را از طریق اقساط با نرخ سود کم به مردم واگذار کنید. نه اینکه هنوز موقعیت زمین مشخص نشده خانه ها را پیش فروش میکنید. به خدا قسم از مملکت داری هیچ چیزی یاد ندارید فقط حرف میزنید و ادعا دارید. خداوند به راه راست هدایت تان کند
خواهشاً از ذوب آهن تحقیق بشه
مصالح ارزان شود همه می سازند
مشکل در قدرت خرید مردم است که توانایی خرید ندارند حالا شما به جای 4 میلیون 40میلیون مسکن بساز
نمونه این روش غلط چین هستش که مسکن بیش از نیاز دارد اما کسی در آن ها ساکن نیست
جز تاکید بر حل مشکلات و شعار و امید الکی به مردم دادن و گسترش گرانی و کوچک شدن سفره مردم تو بیش از یکسال دولت چیکار کرده
سال قبل این موقع دلار۲۵ تومن بود الان شده ۶۰ تومن یعنی تورم صدو خورده ای
باحقوق شش میلیون که ۳ تومن واسه اجاره میره دوتا وام ۴ تومن خریداقلام مصرفی ۲تومن
چطور میشه خونه خرید
بعد گذشت ۲۰سال و گره زدن اقتصاد کشور به برجام نافرجام که نتیجهای جز تحریمهای اقتصادی بیشتر و فشار بیشتر نداشت و فضای اقتصادی کشور را ملتهب کرد، لطفاً برای یکبار و برای همیشه فضای اقتصادی کشور را به برجام گره نزنید.
اقتصاد کشور ما متأسفانه یک اقتصاد مصرف محور و رانت محور بوده که این باعث فساد و آیندهخواری در کشور میشود.
ما برای کنترل تورم، ثبات و رشد اقتصادی و پیشرفت راهی جز این نداریم، که به سمت یک اقتصاد تولید محور برویم.
#برای همین من چند توصیه برای شما دارم، امید است توجه کنید :
۱- دولت باید هزینههایش را کاهش دهد و درآمدش را افزایش دهد تا کسری بودجه ایجاد نکند.(کاهش هزینههای بیهوده و افزایش درآمد اَزطریق مالیات بیشتر اَز ثروتمندان و افزایش صادرات و ...)
۲- بانک مرکزی باید مستقل باشد و دولت و... در کارِ بانک مرکزی دخالت نکند.
۳- دولت و بانک مرکزی، سعی در کنترل قیمتها نداشته باشد و بهجای کنترل موقت و کوتاهمدتِ قیمتِ کالاها، افزایش تولید، کمک به تولید کننده و افزایش عرضه را مدنظر قراردهد.
۴- یکبار برای همیشه به سمت ارز تک نرخی بروید؛ ارز چند نرخی، آفت اقتصاد است و باعث ایجاد رانت و فساد میشود و باعث میشود عدهای سودجو و فرصتطلب، ارز نیما،سنا یا نظایر آن را ارزان دریافت کنند و بهشیوههای خاصی آن را در بازار، به نرخ آزاد بفروشند که یکی اَز دلایل اصلی التهابات ارزی اخیر در کشور هم همین افراد سودجو هستند که میخواهند هرچه میتوانند قیمت دلار را در بازار آزاد گرانتر کنند تا گرانتر بفروشند.
۵- یارانههای پنهان را حذف کنید، کلاً یارانه یک چیز منسوخ شده است، زیرا آنقدر تورم بالاست که هرچهقدر هم شما یارانهها را افزایش دهید بازهم این ریال است که بیارزش و بی اثر میشود.
۶- سیستم بانکداری ما متأسفانه فاسد و خراب است و باعث خلق بیپشتوانه پول و تورم بیشتر در کشور میشود و باید این سیستم اصلاح شود و بانک مرکزی باید قوانینی سخت و یکدست برای بانکهای متخلف و ناشفاف لحاظ کند.
۷- بنزین را گران کنید( پلهای، نه یکدفعه، که به مردم شوک و فشار بیاید؛ نه مثل آبان۹۸)؛ چرا قیمت آب معدنی ۵۰۰میلیلیتری باید اَز ۱لیتر بنزین گرانتر باشد؟ درست است که ما تولید کننده بنزین هستیم ولی به دلیل یارانه پنهان بنزین و ارزان بودن بنزین، باعث ایجاد اسراف و مصرف بیشتر و آلودگی بیشتر هوا در کلان شهرها و قاچاق بنزین شدهایم، که میتوانستیم مازاد آن را به کشورهای دیگر صادر کنیم و درآمد دولت را افزایش دهیم، تا فشار تورمی کمتری به دولت و به کشور بیاید و مردم بجای خرید خودروی بیشتر و ایجاد ترافیک و آلودگی هوا، روی به سمت وسایل نقلیه عمومی ارزان بیاورند.
-و درآخر اینکه:
برای نجات کشور اَز این وضعیت مداوم اقتصادی و خدمت به آیندگان این مرز و بوم، امید است شما رویههای غلط گذشته و کنونی را تغییر داده و به سمت راههای جدید و درست پیش بروید؛ برای نمونه میتوانید اَز تجربههای سیاست بانک مرکزی روسیه در تصحیح سیستم بانکداری و پولی ایران استفاده کنید.
بسیار ممنونم که توصیههای بنده را خواندید.
نخندی ها ،
در خیال من جزء اختیارات قوه قضائیه بود ،
پیمان اشراقی.