نشست مشترک پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و وزارت نیرو و بازدید از فن بازار دستاوردهای شرکتهای دانش بنیان و صاحبان ایده در حوزه آب، برق و انرژی برگزار شد.
این مراسم با حضور مهندس محرابیان وزیر نیرو، دکتر مقیمی رئیس دانشگاه تهران، دکتر اسدی رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران و جمعی از مدیران، معاونان و کارآفرینان برگزار شد.
سیدمحمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران با اشاره به بازدید از فن بازار دستاوردهای شرکتهای دانش بنیان و صاحبان ایده در حوزه نیرو گفت: شرکتهای دانش بنیان محصولات خوبی را تولید کرده و ایدههای ارزشمندی نیز در این حوزه وجود دارد و امید است تا با حمایت وزارت نیرو بتوانیم این مجموعه از کسب وکارها را توسعه دهیم و همچنین بتوانیم مجوعه کسب و کارهایی که میتوانند در راستای پاسخگویی به خواستههای وزارت نیرو خدمت بکنند را ایجاد کرده و توسعه دهیم.
مقیمی با تاکید بر جامعیت دانشگاه تهران در حوزههای تخصصی و حضور اندیشمندان و نخبگان بسیاری در این دانشگاه اظهار داشت: در وزارت نیرو طیف وسیعی از ماموریتها دنبال میشود که شامل مجموعه فعالیتهایی از جمله بحثهای تولیدی و فنی و همچنین امور مربوط به تعاملات با مشترکان و عموم مردم میباشد، و دانشکدهها و رشتههای مختلف دانشگاه تهران میتوانند در اثربخش شدن ماموریتهای مجموعه وزارت نیرو نقش مهمی ایفا کنند.
رئیس دانشگاه تهران با یادآوری شعار دانشگاه تهران تحت عنوان جهاد علمی برای تحقق دانشگاه کارآفرین با رویکرد مسئولیت پذیری اجتماعی تصریح کرد: ما به دنبال این هستیم که دانشگاه نسل سوم که عموما معطوف به پاسخگویی به نیازهای جامعه است، را پایه گذاری کنیم.
وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری مبنی بر این که علم برای خدمت به جامعه است، و همچنین تاکیدات ریاست جمهوری با این عنوان که دانشگاه در قالب اتاق فکر میبایست به کاربردی شدن علم کمک کند، گفت: دانشگاه تهران، اقدامات خوبی را به همراه نهادهای دولتی و بخش خصوصی اجرا کرده است که این فعالیتها عمدتا بر پایه تعامل پارک علم و فناوری دانشگاه تهران با این مجموعهها متمرکز شده است.
مقیمی در خصوص طرح توسعه دانشگاه تهران صحبت کرد و افزود: در هدف گذاری این طرح در نظر داریم تا در مدیریت ۴ ساله ۲۰۰۰ واحد فناور و شرکت دانش بنیان را در دانشگاه تهران مستقر کنیم، و در همین راستا در تعاملات با نهادهای مختلف مانند مجموعه وزارت کار و به طور مشخص سازمان آموزش فنی و حرفهای داشته و توافقات خوبی حاصل شده است.
وی در خصوص توافقات با سازمان آموزش فنی و حرفهای ادامه داد: فضاهایی در مجموعه اشتهارد و همچنین میدان بهمن از سوی سازمان آموزش فنی و حرفهای در اختیار دانشگاه تهران قرار گرفته که پیش بینی میشود بتوانیم حدود ۳۰۰ شرکت در آنجا مستقر کنیم.
مهندس علی اکبر محرابیان وزیر نیرو با بیان این که پارک علم و فناوری دانشگاه تهران خدمات ارزشمندی در حوزه علم، پژوهش، فناوری و همچنین حمایت از کسب وکارهای دانش بنیان به کشور ارائه کرده است، گفت: دستاوردهای ارائه شده در این فن بازار، برخی از محصولاتی است که در صنایع آب و برق به آن نیاز داریم.
وی در ادامه افزود: امیدواریم بتوانیم از این مسیر نیازهای وزارت نیرو را تامین کنیم، این موضوع هم از بخش مقررات و آیین نامههای حمایتی و از هم طریق سفارش محصول به ویژه برخی از محصولاتی که داخلی سازی شده و مراحل تست آنها انجام شده و به پایان رسیده است و ما امکان استفاده از آنها را در صنعت داریم، صورت خواهد گرفت.