آمریکا ضعف سیستم آزمایشگاهی خود در دوران شیوع کرونا را پذیرفت

بر اساس تحلیل جدیدی ضعف‌های سیستم آزمایشگاهی آمریکا، در طول همه‌گیری کووید ۱۹ روشن شد.

بر اساس تحلیل جدیدی که توسط محقق پزشکی Weill Cornell Medicine انجام شده است، ضعف‌های سیستم آزمایشگاهی آمریکا، در طول همه‌گیری کووید ۱۹ روشن شد.

این تحلیل که در شماره ماه مارس نشریه Health Affairs منتشر شد، توسط دکتر جی وارما و دکتر جیل تیلور نوشته شده است.

نویسندگان پیشنهاد می‌کنند که دولت و مؤسسات خصوصی برای اجرای تغییرات سیستمیک جهت بهبود نظارت و ردیابی بیماری‌های قابل انتقال همکاری کنند.

سیستم آزمایشگاهی در آمریکا، مجموعه‌ای از سازمان‌های مختلف در داخل و خارج از دولت است که باید به روشی یکپارچه با هم کار کنند تا اطمینان حاصل شود که مردم آمریکا بالاترین کیفیت تست‌های تشخیصی را دارند و سازمان‌های بهداشت عمومی، داده‌ها را به‌طور واضح دریافت می‌کنند.

دکتر وارما، نویسنده اصلی که مدیر مرکز پیشگیری و پاسخ به همه‌گیری کورنل است، گفت: تست‌های آزمایشگاهی به شناسایی بیماری در یک جمعیت، تعیین چگونگی تکامل یک بیماری، تشخیص شیوع بیماری و ارزیابی تأثیر اقدامات کنترل بیماری مانند واکسیناسیون کمک می‌کند.

با اجرای آزمایش ناکارآمد و طراحی آزمایش معیوب در طول همه‌گیری کووید ۱۹، رویکرد گام‌به‌گام مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها (CDC) برای توسعه آزمایش‌ها بسیار کند و برای مطابقت با سرعت ویروس واگیردار کافی نبود.

نویسندگان نوشته اند: مؤسسه به عنوان یک نقطه شکست واحد هنگام نظارت بر گسترش بیماری، این مشکلات دوباره در طول شیوع بیماری Mpox در سال ۲۰۲۲ به وجود آمد و کشور با کمبود تجهیزات پزشکی و تأخیر در نتایج آزمایش به دلیل عدم وضوح و هماهنگی بین بسیاری از منابع مختلف گزارش داده‌های بهداشت عمومی مواجه شد.

برای رفع این محدودیت‌ها، نویسندگان نیاز به سرمایه‌گذاری مالی فدرال را تایید و هزینه‌های تخمینی بهبود کارکنان، تجهیزات، زیرساخت‌ها و ایجاد سیستم‌های داده ایمن را برای سیستم بهداشتی ایالات متحده در طول ده سال آینده ارائه کردند.

بهبود‌های داخلی در ساختار و عملیات CDC و همکاری مؤسسه با آزمایشگاه‌های دولتی و خصوصی برای ایجاد یک «نقشه راه ملی» را پیشنهاد کردند که نقش‌ها و مسئولیت‌ها را برای همه افراد درگیر در هر مرحله از شیوع بیماری با تکامل آن تعریف می‌کند.

به طور خاص، CDC می‌تواند با سازمان غذا و دارو (FDA) برای ایجاد یک مسیر نظارتی برای آزمایش‌های خانگی و با مؤسسه ملی بهداشت (NIH) برای هماهنگ کردن یک پایگاه داده جهت جمع آوری اطلاعات بالینی استاندارد همکاری کند.

دکتر وارما گفت: CDC باید از نظر قانونی قدرت و بودجه کافی داشته باشد تا به عنوان آژانس دولتی پیشرو برای اجرای استراتژی بهداشت عمومی عمل کند.

در ایجاد مشارکت‌های دولتی و خصوصی، سیستم آزمایشگاهی آمریکا می‌تواند قابلیت اطمینان و کارایی روش‌های فعلی ردیابی بیماری را بهبود بخشد.

دکتر وارما توضیح داد: آنچه در این جا حیاتی است، این است که مطمئن شویم دولت، رسانه‌ها و مردم اطلاعاتی در زمان واقعی درباره ماهیت یک بیماری عفونی دارند.

ایجاد این تغییرات سیاستی نه تنها کیفیت آزمایش و گزارش دهی و سرعت توسعه آزمایشات جدید را بهبود می‌بخشد، بلکه بر بازسازی اعتماد به سلامت عمومی نیز تأثیر می‌گذارد.

منبع: سایت مدیکال اکسپرس

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار