مدیر مرکز پایش و کنترل کیفیت شرکت آبفای استان اصفهان گفت: مرکز بهداشت اصفهان سلامت آب اصفهان را تایید کرده و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

فهیمه امیری مدیر مرکز پایش و کنترل کیفیت شرکت آب‌وفاضلاب استان اصفهان با بیان اینکه کیفیت آب اصفهان از مخزن سد زاینده رود تا زمانی‌که به دست مصرف کننده می‌رسد، کنترل می‌شود: اظهار کرد: مرکز بهداشت استان اصفهان ناظر بر تمام مراحل بهداشت آب است و فرآیند را کنترل می‌کند.


او با اشاره به مطالعات سال گذشته شرکت آب منطقه‌ای اصفهان در مورد آلاینده‌های نوپدید و شیمیایی در آب رودخانه زاینده‌رود گفت: این مطالعات نشان داد که میزان آنتی بیوتیک‌ها در مسیر رودخانه بسیار کمتر از حد مجاز و در حد میکروگرم بود و آلاینده‌ای که سلامت آب را تهدید کند، وجود ندارد.


مدیر مرکز پایش و کنترل کیفیت شرکت آب‌وفاضلاب استان اصفهان در خصوص استفاده از سموم کشاورزی در اراضی کشاورزی اطراف سد و رودخانه زاینده‌رود و احتمال ورود آن به منابع آب، هم گفت: ما این نگرانی را با سازمان جهاد کشاورزی مطرح کردیم اما مسئولان جهاد کشاورزی اعلام کردند به‌دلیل افزایش قیمت سموم کشاورزان تمایلی به استفاده از آنها ندارد و به صورت کنترل شده استفاده می‌شودد؛ همچنین شرکت آبفا در برنامه ایمنی آب شهر اصفهان این آلاینده‌ها را پایش می‌کند و هیچکدام از این سموم و آلاینده‌های نوپدید در آب آشامیدنی مردم اصفهان مشاهده نشده است.


امیری تصریح کرد: آب سد هم ایمن است و با وجود آلودگی‌هایی که از ویلاها و پساب وارد رودخانه می‌شود؛ اما رودخانه خاصیت خود پالایی دارد.‌


او توضیح داد: از مخزن سد زاینده رود تا آبگیر تصفیه خانه آب باباشیخ‌علی حدود ۳۰۰ کیلومتر فاصله است؛ آب در مسیر رودخانه از لایه‌های زمین که خاصیت تصفیه‌کنندگی دارد عبور می‌کند و به دلیل خود پالایی آب بسیاری از این آلاینده‌ها به طور طبیعی در مسیر حذف می‌شوند و زمانی که آب به تصفیه خانه می‌رسد در آنجا فرآیند انعقاد، ته نشینی، فیلتراسیون سه لایه، اُزن زنی و کلر زنی انجام و آلاینده‌ها از چرخه حذف می‌شود یا به میزان میکروگرم می‌رسد.

منبع: مهر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۹ ۱۷ اسفند ۱۴۰۱
اب فاضلاب با بوی بد و طعم افتضاح