شهروندان تهرانی می‌توانند با پرداخت به موقع قبوض عوارض نوسازی و خدمات پسماند در قرعه‌کشی ۱۲ میلیارد تومانی خوش‌حسابان شرکت کنند.

 اداره شهر با تمرکز بر درآمد‌های پایدار؛ گزاره‌ای کارشناسی و پرتکرار از سوی صاحب‌نظران حوزه مدیریت شهری که بر تحقق درآمد شهرداری‌ها از محل منابع پایدار و مستمر و عادلانه تأکید دارد. بر این اساس، فاصله‌گرفتن از درآمد‌های ناپایداری که در مواردی حتی آثار سوء بر هویت و شاخص‌های معتبر شهر‌ها دارد نیز در همین پازل معنا پیدا می‌کند.

از این‌رو، تحقق درآمد‌های شهری از محل‌هایی همچون سهم شهرداری‌ها از درآمد‌های خارج از این نهاد عمومی غیردولتی اهمیت دارد. همچنین، قبوضی که طبق سنت دیرینه در ایام پایانی سال صادر و توزیع می‌شود، نیز از زمره درآمد‌های پایدار مدیریت شهری محسوب می‌شود. قبوضی که به گفته برخی کارشناسان همان «شارژ شهری» محسوب می‌شود و از شهرداری تهران خبر می‌رسد، امسال با شکل و شمایلی ساده و شفاف‌تر طراحی شده است.

 بر اساس مصوبه مجلس شورای اسلامی، شهرداری‌ها این اختیار را دارند تا جرایم دیرکرد در پرداخت عوارض نوسازی و پسماند مسکونی و کسب‌وپیشه را از مبدا سال ۱۳۴۸ تاکنون نادیده بگیرند و حتی ۱۰ درصد هم تخفیف پرداخت نقدی لحاظ کنند، مشروط بر آنکه مبلغ مندرج در قبوض تا پایان سال پرداخت شود. بنابراین، پرداخت عوارض نوسازی و خدمات پسماند مشمول بخشش جرایم دیرکرد طی ۵۳ سال گذشته شده، مشروط بر آنکه تا پایان سال پرداخت شود.

در همین رابطه، لطف‌الله فروزنده معاون مالی و اقتصاد شهری شهرداری تهران در یک برنامه تلویزیونی در خصوص بخشودگی جرائم قبوض عوارض نوسازی و خدمات پسماند گفت: شهروندان موظف به پرداخت سه نوع عوارض نوسازی، پسماند غیرمسکونی و کسب‌وپیشه هستند.

وی درباره عوارض نوسازی افزود: با حمایت شورای شهر تهران فیش‌های توزیع شده بین شهروندان شامل بخشودگی جرائم ۵۰ سال گذشته است. استثنایی‌ترین بخشودگی تاریخ بلدیه درحال رخ دادن است و تنها تا پایان اسفند ادامه خواهد داشت.

فروزنده با اشاره به اینکه اگر عوارض تا سال بعد پرداخت نشود، شامل بخشودگی نخواهد شد عنوان کرد: اگر تا پایان سال عوارض توسط شهروندان پرداخت شود، علاوه بر بخشودگی، شامل ۱۰ درصد جایزه خوش حسابی خواهند شد. همچنین پس از پرداخت می‌توانند، با پیامک شناسه ملک به سرشماره درج شده در پایین فیش در قرعه کشی جوایز هم شرکت کنند.

از سوی دیگر، به تازگی خشنود مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری تهران نیز طی اظهاراتی با اشاره به تحقق تنها ۹ هزار میلیارد تومان از ۳۸ هزار میلیارد تومان درآمد شهرداری در سال ۱۴۰۰، گفت: یکی از مهم‌ترین دیدگاه‌های مدیریت شهری تقویت سهم درآمد‌های پایدار از بودجه است و تلاش می‌کنیم در سال جاری سهم درآمد‌های پایدار از ۲۲ درصد در سال ۱۴۰۰ به ۴۰ درصد از کل درآمد‌های شهرداری در سال ۱۴۰۱ برسد. بر همین اساس، مشارکت عمومی و پرداخت به موقع قبوض از سوی شهروندان برای اداره شهر حائز اهمیت است.

بر اساس آنچه مطرح شد، تغییر مسیر تأمین مالی برای اداره شهر از درآمد‌های ناپایدار به درآمد‌های پایدار و عادلانه، ضرورتی است که مدیران شهر باید برای تحقق آن تلاش کنند. همچنین، شهروندان تهرانی می‌توانند با پرداخت به موقع قبوض صادر شده، علاوه بر بهره‌مندی از بخشودگی جرایم و ۱۰ درصد تخفیف نقدی، با ارسال پیامک به سرشماره قید شده در پایین قبوض، در قرعه‌کشی ۱۲ میلیارد تومانی خوش‌حسابان شرکت کنند.

برچسب ها: عوارض ، نوسازی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
حسين صادقي
۱۷:۳۶ ۲۶ اسفند ۱۴۰۱
با سلام
بخشودگي كجابود بزرگوار؟!؟!
وقتي هدايت ميشي براي سامانه پرداخت كل معوقات با جرايم باهم پرداخت ميشه؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۳۹ ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
" بلدیه " دیگه چه داستانی است؟ تو تمام تبلیغات شهرداری زده " بلدیه "!!! مگه صدا و سیما صبح تا شب تبلیغ زبان فارسی نمیکنه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۴۹ ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
چه بخششی فیش های نجومی در آخر سال مگر مردم چقدر درآمد دارن که آخر هرسال تقریبا بیشتر درآمد خود را عوارض وپسماند بدهن خلاصه با قبوض برق وگاز وآب وتلفن هزینه سنگینی برای مردم درست کردین وراحترین راه را انتخاب کردین شما باید درآمد خود را از ساخت وساز وامکان تفریحی ومترو وهزار مکانی که اجاره می گیرید بدست بیاورید نه از جیب مردم.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۰ ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
دوست عزیز
شهر نشینی هزینه داره و رایگان نیست
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۸ ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
سلام ،

می گویند در این دو هفته ،
۲۰ میلیون درخت کاشته شده است ،

تو یا نمی دانی ۲۰ میلیون چقدر است
یا نمی دانی درخت چیست ؟

پیمان اشراقی.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۵۹ ۲۱ اسفند ۱۴۰۱
برای یک کشور ۸۰ میلیونی ۲۰ میلیون درخت زیاد نیست احتمالا تا حالا یه درخت هم نکاشتی اگر نه باور میکردی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۰:۴۷ ۲۲ اسفند ۱۴۰۱
در پاسخ به ۱۲:۵۹
شما ساده تشریف دارید !
آخرین اخبار