سرهنگ کامران یادگاری گفت: با نزدیک شدن به روزهای آخر سال همواره شاهد حوادثی ناگوار در این خصوص هستیم و میتوان با توجه به توصیههای پلیس از وقوع حوادث ناگوار پیشگیری کرد.
او با اشاره به نکاتی در این باره افزود: استفاده از مواد آتش بازی هرگز به طور کامل ایمن نیست، حتی در صورتی که کاملاً مراقبت صورت گیرد.
یادگاری ادامه داد: حوادث نه تنها ممکن است برای کسانی که از مواد آتش زا استفاده میکنند به وجود آید، بلکه برای کسانی که این مواد را درست میکنند هم ممکن است اتفاق بیفتد.
او افزود: تمام موادی که در نارنجک، ترقه، منور و سایر مواد آتش زا و محترقه استفاده میشوند، از مواد منفجره و آتش زا هستند که مادهای خطرناک است و صدمات جبران ناپذیری را به دنبال خواهد داشت.
یادگاری ادامه داد: این مواد خاصیت انفجاری و آتش زایی به خودی خود را دارند به همین دلیل از نگهداری آنها حتی به مقادیر بسیار کم در منازل، زیرزمین، محل کار جداً خودداری کنید.
او افزود: از حمل مواد محترقه و آتش زا و انفجاری حتی به مقادیر بسیار کم، در جیب لباس و کیف خودداری کنید.
یادگاری ادامه داد: کودکان و نوجوانان از اقشار آسیب پذیر هستند، استفاده از این مواد توسط آنان خطرات جدی به همراه داشته، سلامت آنان را به خطر انداخته و در برخی موارد مرگ را به دنبال خواهد داشت.
او افزود: هیچگاه مواد آتش بازی (منفجره و محترقه) را در ظروف شیشهای یا فلزی قرار ندهید، زیرا در صورت انفجار ذرات شیشه یا فلز، به اطراف پرتاپ شده و سبب صدمات و خطرات جانی خواهد شد.
یادگاری گفت: از حضور در تجمعاتی که در آن از مواد آتش زا استفاده میشود جدا پرهیز کنید.