بهتر است وعده سحری و افطار را حذف نکنیم و در هر وعده با مواد غذایی مناسب بدن را تغذیه کنیم.

افغان، کارشناس تغذیه کارشناس تغذیه در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: بسیاری از روزه داران پس از وعده افطاری دیگر میلی به مصرف میان وعده و شام ندارند و تقریباً تا وعده سحری فردا نمی‌توانند چیزی بخورند.

او افزود: این بی اشتهایی باعث می‌شود که در دریافت ویتامین‌ها و مواد معدنی به مشکل بخورند.

این کارشناس تغذیه بیان کرد: از این رو به این افراد پیشنهاد می‌کنم وعده افطاری را بسیار سبک میل کنند تا بتوانند میان وعده (خصوصاً میوه و شیر) را نیز دریافت کنند.

بهتر است افراد  در وعده افطاری از قند‌های ساده (خرما، عسل، و قند) استفاده کنند که خیلی سریع انرژی از دست رفته را به بدن برمی گردانند و در عین حال بسیار زود هضم هستند. همچنین از مصرف مواد غذایی پر چرب در وعده افطاری اجتناب ورزند.

منوی روز ۱۳ ماه مبارک رمضان:

در وعده سحری: ۱۵ قاشق غذاخوری سرخالی برنج + ۵ قاشق غذاخوری خورش قیمه + ۲ تکه گوشت خورشتی + ۴ قاشق غذاخوری ماست + سالاد + یک لیوان آب +  ۲ عدد خرما میل کنید.  

برای افطاری:  ۲ عدد خرما + چای + ۲ کف دست نان سنگک (هر کف دست معادل یک مربع ۱۰ سانتی متر در ۱۰ سانتی متر است.) + به اندازه یک قوطی کبریت پنیر کم چرب + یک عدد گردو + سبزی خوردن + یک ملاقه فرنی پیشنهاد می‌شود.

در میان وعده: ۲ عدد میوه + ۵ عدد مغز آجیل خام بخورید.

شام: ۲ ملاقه سوپ در نظر بگیرید.

برای میان وعده شب: نصف لیوان شیر کم چرب + یک قاشق چای خوری عسل فراموش نکنید.

همراهان گرامی، یک روز زودتر برنامه غذایی سحر و افطار اعلام می‌شود تا آمادگی لازم را کسب کنید.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۷:۰۰ ۱۵ فروردين ۱۴۰۲
عالی ممنون
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۱۳ ۱۴ فروردين ۱۴۰۲
عالی بود