سرهنگ داود معظمی گودرزی درباره دستگیری مرد گفت: چندی پیش زن جوانی به پلیس فتای پایتخت مراجعه و اعلام کرد که فرد یا افراد ناشناسی در فضای مجازی اقدام به انتشار تصاویر خصوصی وی کرده و موجب بر هم زدن آرامش روانی او و خانوادهاش و هتک حیثیت وی شدهاند. شاکی در ادامه اظهاراتش به ماموران گفت که بعد از آشنایی با نامزدش فردی ناشناس درفضای مجازی او را تهدید کرده که باید به این رابطه پایان دهد و اگر این کار را نکند تصاویر خصوصی او را منتشر خواهد کرد.
وی با بیان اینکه شاکی اهمیتی به این تهدیدها نداده بود، گفت: تا اینکه یک روز بعد از مراسم عروسی تعدادی صفحه جعلی با نام، تصاویر شخصی و شماره تلفن شاکی در اینستاگرام ایجاد شده و همین موضوع موجب برهم خوردن زندگی وی شده بود.
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ با بیان اینکه ماموران پلیس فتای پایتخت اقدامات خود برای شناسایی و دستگیری عامل یا عاملان این اقدام را آغاز کردند، گفت: ماموران پس از مطالعه اظهارات شاکی و بررسی همه جوانب پرونده با بهره گیری از روشهای علمی و فنی موفق شدند ردپای مجرم را در کمتر از ۲۴ ساعت در فضای مجازی شناسایی کنند.
معظمی گودرزی ادامه داد: کارشناسان پلیس فتا با استفاده از تجارب سایبری و تحقیقات گسترده در فضای مجازی ضمن به دست آوردن اطلاعات هویتی متهم پس از تشریفات قضایی مجرم را در یکی از مناطق جنوبی تهران بزرگ دستگیر و به همراه ادله دیجیتال به پلیس فتا منتقل کردند.
وی با اشاره به انجام بازجویی از متهم دستگیر شده گفت: این فرد پس از حضور در پلیس فتای تهران بزرگ از موضوع اظهار بی اطلاعی کرد، اما پس از روبرویی با شاکی و ادله دیجیتال لب به اعتراف بازکرد و گفت که قصد ازدواج با شاکی را داشته، اما او قبول نکرده و بعد از آشنایی با شخصی دیگر با توجه به اینکه طاقت دیدن ارتباط شاکی با فرد دیگری را نداشته برای تلافی و انتقامجویی از این زن جوان اقدام به ایجاد چند صفحه جعلی با نام و مشخصات وی در اینستاگرام کرده است.
به گفته رئیس پلیس فتا تهران بزرگ برای متهم، پروندهای تشکیل شد و این فرد برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شد.
برنامه هایی در صدا و سیما و رسانه
در مورد مشکلات استفاده از سایت ها باشه
تا مردم متوجه خطرات سایت ها شوند
سایت ها
چاقوی دو سر تیز میباشد و
تا بحال باعث جنایت ها در خانواده ها شده
مردم .قبل از گذاشتن تصویر و یا اطلاعات شخصی خودشان
متوجه خطرات ان باشند
مشکل این است که فضای مجازی ، مجازی است ،
اگر آسیب وارد شد قابل جبران نیست
و فضای مجازی باید مجازی بماند ،
چون فضای حقیقی واضح ، تعریف شده و زنده است
و فاصله فضای مجازی با حقیقی باید حفظ شود ،
اینبار به صلاح دید خود این را انجام دهید ،
یک راه تماس ساده و مشخص با متهم به مردم بدهید
مثلا شماره تلفنش در صفحه بگذارد تا مردم تماس بگیرند
اما متهم هیچ امکان سرویس دهی نداشته باشد
چرا ؟
چون عکس ها مال خودش نبوده ،
بعد با دست خالی تا نهایت ممکن درباره اتهامش
با مردم روبرو شود
مثل چک بی محل ،
پیمان اشراقی.