رزا حمیدپور گفت: روزهداران در ماه مبارک رمضان حتما به مصرف پروتئین توجه ویژهای داشته باشند، زیرا مصرف مناسب این ماده غذایی مانع از تحلیل عضلانی میشود.
او میگوید: مواد پروتئینی در گوشت، مرغ و ماهی وجود دارد اما حبوبات نیز منبع فراوان آن هستند بنابراین مصرف حبوبات و غلات میتواند جایگزین خوبی برای گوشت باشد.
این کارشناس ارشد تغذیه گفت: مواد غذایی براساس ویتامینها، پروتئینها و مواد معدنی به ۶ گروه تقسیم میشود.
او میگوید: این شش گروه شامل نان و غلات، میوهها، سبزیجات، لبنیات، گوشت و حبوبات میشود.
حمیدپور گفت: بهتر است نیمی از غلات مصرفی هر نفر، سبوسدار باشد و مصرف مناسب میوهها و سبزیجات باعث تامین ویتامین C و پیشساز ویتامین A می شود که موجبات تقویت سیستم ایمنی بدن را رقم میزند.
او میگوید: بهتر است روزهداران از لبنیات کمچرب استفاده کنند.