محمد حسن نامی گفت: با تغییرات شدید آب و هوایی و اقلیمی در مازندران روبرو هستیم و اگر توجه ویژه ای به منطقه نشود در ۱۵ سال آینده شاهد بیابانی شدن مازندران خواهیم بود.

محمد حسن نامی رئیس مدیریت بحران کشور در حاشیه سفر به مرزن آباد چالوس اظهار داشت: بیشترین بودجه بحران را برای مدیریت مازندران اختصاص دادیم و چون استان با سیل،زلزله و حوادث غیرمترقبه فراوانی در طول سال روبروست توجه به زیرساخت ها برای کاهش بحران در مازندران ضروری است.

وی با تاکید بر اینکه هر روز عدم تعادل بیشتر بین جو و اتمسفر را شاهدیم افزود: باید در برابر بحران آمادگی لازم را داشته باشیم.

نامی ایران را کشوری در مدار بحران های متعدد نامید و خاطرنشان کرد: مازندران نیز بحران خیز بوده و بنابراین آماده باش کامل نیروها برای مواجه با بحران ها ضرورتی انکارناپذیر در این استان به شمار می رود.

وی تصریح کرد: در کشور با زلزله های متعددی روبرو هستیم و اگر ایمن سازی لازم ساختمان ها را نداشته باشیم امکان مدیریت در بحران ها را نخواهیم داشت.

رئیس مدیریت بحران کشور به اختصاص تسهیلاتی در ایمن سازی ساختمان ها اشاره کرد و با تاکید بر اینکه مازندران در خصوص سیلاب آسیب پذیر است افزود: شیب زیاد در منطقه البرز، سبب می شود امکان مدیریت سیل دچار مشکل باشد و باید با ایجاد سدهای متوسط در مازندران از هدر رفت آب های شیرین جلوگیری کنیم.

نامی گفت: با اضافه شدن ناوگان های خودرویی نیز با مخاطراتی در کشور روبرو هستیم و اگر برای این مسئله فکر نشود به بحران تبدیل می شود.

رییس مدیریت بحران کشور با بیان اینکه شاهد صدور مجوزهای ساختمانی هستیم که منجر به ساخت خانه های ناایمن می شود ادامه داد:خوی از شهرهایی بود که بدون محاسبات مهندسی ساخت و سازها صورت گرفت و ریزش ساختمان ها را با درجات پایین زلزله شاهد بودیم.

نامی افزود: با توجه به وقوع خشکسالی ها در ۱۵ سال آینده استان مازندران به یکی از استان های بیابانی تبدیل می شود و باید چاره ای عمیق در این خصوص اندیشید تا مردم نیز باغ های خود را خردتر نکنند و برای اقتصاد منطقه باید چاره اندیشی دیگری داشت.

به گفته نامی جاده های دیگری باید در مسیر مواصلاتی مازندران در دستور کار ساخت و ساز قرار بگیرد و با وجودی که جنگل ها از بین خواهد رفت اما برای ترابری مردم باید مسیرهایی را در نظر بگیریم .

رئیس مدیریت بحران کشور گفت: مدیران کشور و نمایندگان مجلس باید تصمیم بگیرند تا با افزایش مسیرهای مواصلاتی در استان بار ترافیکی مازندران را کم کنند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۵۲ ۰۵ فروردين ۱۴۰۲
با این مدیریت عالی ای که شما دارید. مازندران و گیلان رو هم مثل دریاچه ارومیه تبدیل به بیابون میکنید. خداقوت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۷ ۰۵ فروردين ۱۴۰۲
کل ایران بیابان می‌شود حالا هی ازدیاد جمعیت
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۳ ۰۵ فروردين ۱۴۰۲
تهرانی هایی که اومدن ویلا ساختن و با خودشون جز نابودی نیاوردند. در ایران مسافرین جز نابودی برای ساکنین چیزی ندارند البته بازاریان در این میان سود خودشون رو میبرند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۳۱ ۰۵ فروردين ۱۴۰۲
به مسئولان محترم توصیه می کنم از انجائی که در چند سال آینده مجبور خواهید شد آب را بصورت مقطعی قطع و وصل بکنید تا به تمام نقاط آبرسانی شود ، اینکار را از همین حالا شروع کنید تا مردم به اهمیت آب پی ببرند . الان شاهد این هستیم که مردم هنوز به اهمیت آب پی نبرده و انردر حیاط شویی ،ماشین شویی ، پر کردن استخر و کارهای مشابه استفاده میکنند غافل از اینکه یک روزی برای قطره ای آب باید له له بزنیم . البته در کنار آن مدیران محترم نیز جلوی هدر رفت آب را باید مدیریت بکنند و همه تقصیر ها و مسئولیت ها را گردن مردم نیندازند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۵:۳۱ ۰۵ فروردين ۱۴۰۲
یک پیش نهاد سازنده دارم و آن این که اگر کسانی تخصّص در دانش هواشناسی ندارند، سنگین تر است که راجع و وضع آب و هوا اظهار نظری نکنند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۳:۴۷ ۰۵ فروردين ۱۴۰۲
این طوری که وای به حال شهرهای مرکزی، لب دریا خشک سالی بشه دم کویر چی میشه
Iran (Islamic Republic of)
وحیده امیری
۰۱:۵۱ ۰۵ فروردين ۱۴۰۲
خشکسالی های طولانی دشمن بزرگ فضای سبز و‌جنگلهاست.