معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکیآذربایجان غربی در بازدید از واحدهای عرضه زولبیا و بامیه با اشاره به این که طرح تشدید نظارت بر این مراکز از اول ماه مبارک رمضان آغاز شده است گفت: طرح تشدید نظارت بر واحدهای مختلف خدماتی و غذایی نوروزی نیز از ۲۴ اسفند ماه آغاز شده و تا ۱۴ فروردین ماه ۱۴۰۲ ادامه خواهد داشت.
احسان ریخته گر افزود: ۳۵۱ بازرس بهداشتی در قالب ۹۱ گروه بازرسی برای بازرسیهای بهداشتی در طول ماه مبارک رمضان و ایام نوروز فعالیتهای مستمر خود را انجام میدهند.
وی با بیان این که ۲۷ هزار و ۱۳۲ مورد بازرسی در طول ۱۱ روز گذشته انجام شده که ۲۵۳ مورد به مراجع قضایی معرفی شدند و ۳۳ مورد پلمپ شده اند خاطرنشان کرد: در طول این مدت ۲۸ تن مواد غذایی فاسد امحا شده اند و بیش از ۲۰ هزار مورد سنجش پرتابل مواد غذایی از لحاظ رعایت مواد بهداشتی اتفاق افتاده است.
معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه تصریح کرد: هم استانیهای عزیز در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در واحدهای صنفی میتوانند مراتب گزارشهای خود را با تماس از طریق سامانه ۱۹۰ معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه اعلام کنند.
زولبیا، بامیه و گوش فیل از جمله شیرینیهایی هستند که در ماه مبارک رمضان مورد استفاده مردم قرار میگیرند.