شهروند خبرنگار مازندران؛
لذت رانندگی در جاده برفی سوادکوه + فیلم
مطالعات جدید نشان میدهد که پژوهشگران در اسکاندیناوی دریافتهاند مصرف روزانه مقدار کمی آجیل و مغزها خطر حمله قلبی و سکته مغزی را تا ۲۵ درصد کاهش میدهد.
اگر روزی یک مشت، یعنی حدود ۳۰ گرم آجیل بخورید، خطر ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی بین ۲۰ تا ۲۵ درصد کاهش مییابد.
بزرگسالان در کشورهای شمال اروپا بهطور متوسط حدود چهار گرم آجیل در روز میخورند.
به گفته پژوهشگران، آجیل خاصی وجود ندارد که به تنهایی این خطرها را کاهش دهد، اما گویا بادام، پسته و گردو برای کاهش کلسترول از بقیه مفیدترند. اصولا خوردن حتی چند دانه آجیل بهتر از نخوردن آن است و سلامت قلب را به میزان چشمگیری افزایش میدهد.
منبع: ایندیپندنت