رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : ۲۱ نمایشگاه در سراسر استان کرمانشاه اقلام اساسی را با قیمت تنظیم بازار تا پایان ماه مبارک رمضان عرضه می‌کنند.

علی چاله‌چاله رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت : همزمانی ایام نوروز با ماه رمضان سبب شد به منظور تأمین کالا‌های اساسی نمایشگاه ۱۲ روزه با همکاری بخش‌های مختلف در محل دائمی نمایشگاه با محوریت اقلام تنظیم بازاری و تولیدات واحد‌های صنعتی استان برپا شود.

وی عنوان کرد: در ۱۲۰ غرفه این نمایشگاه بیش از ۴۰۰ تن اقلام تنظیم بازاری شامل برنج وارداتی، شکر، مرغ و گوشت منجمد توزیع شد.

چاله‌چاله گفت: بعد از نمایشگاه ۱۲ روزه مقرر شد در قالب نمایشگاه‌هایی به صورت مستمر تا پایان ماه مبارک رمضان اقلام مورد نیاز مردم توزیع شود و اکنون ۲۱ نمایشگاه از ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ تا پایان ماه مبارک رمضان در سراسر استان دایر هستند که هشت مورد در شهر کرمانشاه قرار دارد.

وی افزود: این نمایشگاه‌ها در شهر کرمانشاه در محله‌هایی همچون پردیس، پارک شرقی، کیهانشهر، پارک شاهد، شهرک معلم و مصوری و از ساعت ۸:۳۰ صبح دایر هستند.

وی با بیان اینکه قیمت مصوب مرغ گرم ۶۳ هزار تومان است افزود: ۱۴۰ مرکز عرضه مرغ منجمد در شهر کرمانشاه وجود دارد که گاهی با توجه به کاش قیمت برای حمایت از تولیدکننده تعداد این مراکز کاهش می‌یابد.

چاله‌چاله با اشاره به اینکه بخش عمده‌‎ای از تولیدات کشاورزی به صورت سامانه‌ای در بازار رصد می‌شوند عنوان کرد: براساس تفاهم نامه بین معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان بسیج مستضعفان در استان بیش از ۷۰۰ نفر از بسیجیان با بازرسان سازمان جهاد کشاورزی مشارکت داشته و این مشارکت در حوزه جهاد کشاورزی همچنان ادامه دارد و نقطه قوتی در کنترل و رصد بازار بوده است.

وی گفت: هدف از این برنامه این است که نظارت بر کالا‌ها در تمام بازار انجام شود و اقلام به نحو مناسبی در اختیار مردم قرارگیرد و توزیع اقلام تنظیم بازاری برای تعدیل قیمت کالا‌هایی است که دچار نوسان می‌شوند.

چاله‌چاله با اشاره به اینکه در استان کرمانشاه تولید گوشت قرمز به ویژه دام سبک مازاد بر نیاز است بیان کرد: دامدار زمانی نیاز به حمایت داشت که مورد توجه قرار نگرفت به همین دلیل دامداران موفق به ادامه تولید نشدند و گله ماده را حذف کردند و همین موضوع سبب افزایش قیمت گوشت قرمز در استان شد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: در گذشته در زنجیره عرضه گوشت قرمز از زمان عرضه دام تا زمان توزیع گوشت با فرایندی مواجه بودیم که هزینه‌های مازادی را تحمیل می‌کرد و به دلیل عدم وجود کشتارگاه صنعتی قیمت تمام شده گوشت در استان به بالاتر از برخی از استان‌ها رسید.

وی با اشاره به وجود واسطه‌ها و اثرگذاری آن‌ها در افزایش قیمت گوشت قرمز در استان گفت: فرایند عرضه گوشت قرمز در حال اصلاح است، اما چون این ساختار سال‌ها نهادینه شده اصلاح و تغییر آن به سرعت و به راحتی انجام نمی‌شود .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.