حیدریان ابراز کرد: بازدید فنی از واحدهای تولیدی به منظور صدور یا تمدید پروانه کاربرد علامت استاندارد و نیز نظارت بر تولیدات، حداقل ۲بار در سال، انجام میشود که طی آن مراحل تولید محصول جهت انطباق با استانداردهای ملی مربوطه مورد پایش قرار میگیرد.
وی اظهار کرد: بیشترین بازرسی فنی از واحدهای تولیدی در سال ۱۴۰۱ در صنعت غذایی، کشاورزی و صنعت ساختمانی و معدنی استان سمنان انجام شد.
وی یادآور شد: با انجام بازدیدهای منظم دورهای که به وسیله کارشناسان استاندارد از واحدهای مشمول استاندارد اجباری یا تشویقی در استان سمنان صورت میگیرد، هموطنان میتوانند محصولات ایرانی دارای کیفیت و نشان استاندارد را با اطمینان خریداری کنند.
سرپرست اداره کل استاندارد استان سمنان افزود: بر اساس ماده ۱۹ قانون توسعه و تقویت نظام استانداردسازی، کارشناسان این سازمان مجاز به بازرسی و نمونه برداری از واحدهای تولیدی مشمول استاندارد اجباری در زمانهای مختلف از خط تولید و انبار هستند تا به این منظور نظارت بر واحدهای تولیدی و در نتیجه حمایت از حقوق مصرف کنندگان را اجرا کنند.