حیدریان اظهار کرد: طبق تبصره ۲ ماده هفت قانون تقویت و توسعه نظام استاندارد، سازمان ملی استاندارد تنها مرجع رسمی اعطای نشان حلال در کشور و موظف است ضمن اطمینان از انطباق محصول با موازین فقه اسلامی، نسبت به صدور استاندارد حلال و نظارت بر اجرای آن اقدام کند.
وی افزود: اداره کل استاندارد استان سمنان پروانه تشویقی نشان حلال برای تولیدات مختلف مانند فرآورده های پروتیینی شامل سوسیس و کالباس، همبرگر، کبابلقمه و فرآورده های گوشتی عملآوریشده، فرآورده هایی مانند پودر نوشیدنی فوری، فرآورده های ژله ای و پودر مخلوط قهوه فوری، فرآورده های نظیر پنیر تازه، پنیر خامه ای و پنیر لاکتیکی و فرآورده هایی مانند ویفر و کیک صادر کرد.
به گفته وی، اداره کل استاندارد استان سمنان پروانه تشویقی نشان حلال برای فرآورده آرد گندم، فرآورده هایی مانند شیر پاستوریزه، خامه پاستوریزه، دوغ، شیر طعم دار و ماست و فرآورده های شیر خشک و کره پاستوریزه صادر کرد.