رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت:هزار و ۲۰۰ تخت در قالب چهار بیمارستان در حال ساخت داریم.
وی با اشاره به کلنگ زنی بیمارستان رومشکان به زودی، گفت: امیدواریم بین دو تا سه سال آینده این بیمارستانها در استان به بهرهبرداری برسند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با اشاره به تأمین منابع این طرحهای بیمارستانی در استان، گفت: ۲۰۰ میلیارد تومانبرای اجرای ۱۰۵ طرح بهداشتی در استان نیز در دستور کار قرار گرفته که امیدواریم ظرف دو سال آینده این طرحها عملیاتی شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: همه بیمارستانهای استان تجهیزات سنگین را دارند و بیمارستانهای عشایر خرمآباد و دورود فاقد MRI هستند که قرار است MRI بیمارستان عشایر خرمآباد خردادماه امسال نصب و راهاندازی شود.
دلفان گفت: برای خرید تجهیزات سنگین بیمارستانی استان دو میلیون و ۱۰۰هزار یورو هزینه شده است.
وی بیان کرد: کمبود پزشک یکی از مشکلات حوزه درمان دانشگاه علوم پزشکی لرستان بوده و جذب پزشک عمومی راهکار حل این مشکل است که برای لرستان ظرفیت عمومی و تخصصی در نظر گرفته شده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در خصوص کمبود دارویی در استان، اضافه کرد: کمبود دارویی موضوعی کشوری است و لرستان نیز از آن مستثنی نیست، اما تلاش کردیم در مراکز درمانی و بیمارستانی این کمبود کمتر احساس شود.
دلفان افزود: ۳۲۰ میلیاردتومان به دلیل گران شدن اقلام دارویی به شرکتهای دارویی بدهکار هستیم و این رقم را باید از محل بیمه پرداخت کنیم.
وی با بیان اینکه محل تامین منابع سه بیمارستان استان مشخص است، افزود: اعتبار بیمارستان نیایش از محل تبصره ماده ۵۶ تامین و بانک عامل آن بانک ملی است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان با بیان اینکه یکی از قطبهای تولید داروی کشور هستیم، گفت: در لرستان سه کارخانه تولید داروی شیمیایی و سه کارخانه تولید داروی گیاهی وجود دارد.
دلفان ادامه داد: پیگیر هستیم مرکز تخصصی آلرژی را در لرستان ایجاد کنیم و در این راستا نیاز است سه نیروی تخصصی داشته باشیم که پیگیرانجام آن هستیم، همچنین قصد داریم اورژانس بیمارستان عشایر را توسعه دهیم.