ضرورت تحول در مهارت آموزی برای تحقق شعار سال

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور گفت: پایه و اساس تحقق شعار سال مهارت آموزی، افزایش بهره وری و ایجاد ظرفیت اشتغال است.

غلامحسین حسینی نیا رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران گفت: بازار کار، صنایع و اصناف برای تأمین نیروی کار ماهر مورد نیاز خود ملزم به تعامل با سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور هستند.

وی افزود: توافق نامه‌های اجرای برنامه آموزشی، اجرایی با ادارات کل استان‌ها در راستای گسترش نهضت ملی مهارت آموزی در گام دوم انقلاب و تحقق اهداف اسناد بالادستی به ویژه سند تحول دولت مردمی مبادله می‌شوند.

وی ادامه داد: استان‌ها در این برهه از زمان، به بلوغ در زمینه امور اجرایی رسیده اند و هر کدام به تنهایی سکان داری و هدایت آموزش‌های فنی و حرفه در استان خود رسیده اند و در همین راستا اختیارات اجرایی و درآمد‌ها در سال ۱۴۰۲ به مدیر کل استان تفویض می‌شود تا با رعایت موارد قانونی و انصاف، انگیزه را در همکاران بالا برده و در راستای آن کیفیت آموزش‌های مهارتی را افزایش دهند.

حسینی نیا تصریح کرد: تمام سعی ما بر آن است با اعتماد و افزایش اختیارات در استان‌ها کیفیت آموزش‌های مهارتی را افزایش داده و با تدابیر و درایت هر مدیر کل، از معاونین تا رؤسای مراکز و کارکنان خود را مسئول دانسته و در این کار مشارکت کنند.

معاون وزیر کار اظهار کرد: برای تحقق این مهم تعامل با شرکای اجتماعی و ارتباط با بازار کار ضروری است، زیرا می‌تواند منجر به درآمدزایی برای استان شده که به جز سهم اندکی از آن برای هزینه کرد در موارد خاص، تمام آن به استان تعلق می‌گیرد.

وی اظهار کرد: برنامه سال ۱۴۰۲ در چارچوب نهضت ملی مهارت آموزی و در راستای چهار راهبرد اصلی سازمان یعنی ارتقاء وزن اجتماعی مهارت، توسعه و تضمین کیفیت آموزش‌های مهارتی، تربیت نیروی انسانی توانمند و توسعه نگر و توانمندسازی مربیان آموزش فنی و حرفه‌ای تدوین شده است.

حسینی‌نیا در پایان گفت: در برنامه سال ۱۴۰۲ پیش بینی شده است که حدود ۵/۳ میلیون نفر ساعت آموزش توسط بخش‌های دولتی و خصوصی به شاغلان، کارجویان و سایر متقاضیان مهارت آموزی ارائه شود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۰۳ ۲۳ فروردين ۱۴۰۲
واقعا خوبه، من فارغ التحصیل لیسانس و فوق های زیادی میبینم و باهاشون حرف میزنم واقعا معلومه هیچی بارشون نیست.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۸ ۲۳ فروردين ۱۴۰۲
این حرفها فقط توی هفته مشاغل گفته میشه و بعد به فراموشی سپرده میشه.درودتان باد
Iran (Islamic Republic of)
جان به لب
۱۲:۱۶ ۲۳ فروردين ۱۴۰۲
خیلی راه داریم تا پیشبرد آموزش‌های اساسی در کشور،اگر فنی حرفه ای و آموزش و پرورش در رآس این آموزش‌ها هستند،بدونید که بدون هزینه در این ارگانها به جایی نخواهید رسید،به صرف شعار در هیچ جای دنیا کسی نتونسته کاری انجام بده،به عمل کار برآید به سخنرانی نیست.
Iran (Islamic Republic of)
سام
۱۲:۰۴ ۲۳ فروردين ۱۴۰۲
متاسفانه با مدرک فنی بیکارم پارسال پیارسال وضع کار خوب بود متاسفانه از زمستان سال ۱۴۰۱ خیلی خیلی اوضاع کار و پول خرابه این آمار غلط رو کی به شماها میده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۱:۳۱ ۲۳ فروردين ۱۴۰۲
کارمندان سازمان آموزش فنی و حرفه گمونم از بیکاری نمی دونند چیکار کنند ,دنبال اضافه کار می گردنند دولت باید شرکت ها و کارگاه ها رو فعال کنه با مهار تورم کثیفی که بوجود آورده خود این کارگاه ها , به صورت گرفتن نیروی کار این کار را انجام میدهند بنده 6 عدد مدرک فنی و حرفه ای دارم که به یک سیب زمینی گندیده نمی ارزه و مدرک لیسانس برنامه نویس کامپیوتر این مدارک فقط برای کار در کشورهای اروپایی میخوره
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۱۱:۱۰ ۲۳ فروردين ۱۴۰۲
سلام، آهای مردم، آهای مسئولین شما رو بخدا هدایت تحصیلی در دوره متوسطه دوم رو جدی بگیرید، خیلی از مشکلاتمون به این بر می گرده که دانش آموزان تحصیلشون بر اساس حساب و کتاب درستی نیست، فی المثل اگر دانش آموزانی که توانمندی و علاقمندی به حوزه صنعت و مهندسی دارند به هنرستان فنی و حرفه‌ای بروند و اونجا به خوبی تقویت بشوند، چون کار بلد فارغ‌التحصیل می‌شوند دیگه لازم نیست دنبال کار بدوند. در سایر رشته ها همینطور، مثلا باید مدیران خوبی در علوم انسانی، پزشکان خوبی در علوم تجربی و مولدین علم از ریاضی و فیزیک فارغ‌التحصیل بشوند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۸:۲۶ ۲۳ فروردين ۱۴۰۲
بعضی از افراد بامهارت قبلی هم بیکارند،فرض کنید با پیشرفت علم تکنولوژی وربات،کلی از شغلهای فعلی هم از بین رفت،باید ثروت ودرآمد این آب وخاک درست تقسیم شود وگرنه با روند فعلی هر چقدر هم منابع وشغل داشته باشیم هر روز شکاف ناحق طبقاتی و مشکلات و ناهنجاری بیشتر میشود