سیدعیسی موسوی گفت: زمانیکه قتل، دعوا یا اختلافی میان افراد یا طوایف اتفاق میافتد، مصلح اجتماعی با واسطه گری و مذاکره با طرفین دعوا و برگزاری جلسههای متعدد برای ایجاد صلح و سازش در پرونده اختلاف تلاش میکند.
او میگوید: به فرموده امیرالمومنین علی (ع) که از پیامبر اکرم (ص) نقل میکنند، ایجاد صلح و سازش میان مسلمانان و شیعیان از نماز و روزه واجبتر است.
موسوی می گوید: همه افرادی که نقش صلح یار و مصلح اجتماعی را در جامعه دارند، با هزینههای شخصی و بدون دریافت مبلغ و فقط برای رضایت خداوند، واسطه گری و رفع اختلاف میکنند.
مصلح اجتماعی در خوزستان گفت: در برخی موارد پروندهها از سوی شورای حل اختلاف استان معرفی میشوند و در برخی موارد نیز دادگاه درخصوص قتل، درگیری و ایجاد اختلاف اطلاع رسانی میکند و سپس ما با همکاری رئیس شورای حل اختلاف موضوع را پیگیری میکنیم.
به گفته عضو شورای حل اختلاف عشایر خوزستان برای پیگیری و بررسی موضوع، در صحنه حاضر میشویم و باوجو اینکه خطرهای مختلفی نیز اعضا را تهدید میکند، اما دست از تلاش بر نمیداریم تا از کشته و مصدوم شدن طرفین دعوا جلوگیری شود.
آقای موسوی هدف و انگیزه از تلاش برای صلح و سازش و رفع اختلافها را مشارکت در کارهای خیر و خداپسندانه بیان کرد و گفت: وقتی از همان لحظههای ابتدایی بروز اختلاف و درگیری، جلوی آن گرفته شود، مانع متضرر شدن طرفین دعوا میشود.