منصور مهرزاد اظهار کرد: کردستان بهعنوان استانی گردشگرپذیر در غرب کشور طی سالهای اخیر مورد توجه گردشگران و مسافران بسیاری قرار گرفته است که از اقصی نقاط کشور در فصلهای مختلف سال بهویژه ایام پیک به این استان سفر میکنند.
سرپرست ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان افزود: جاذبههای طبیعی، فرهنگی و تاریخی بینظیر بهویژه مهماننوازی و خونگرمی مردم دریادل این دیار عامل بسیار مهم و مؤثری است تا مسافران و گردشگران در مدت حضور در این استان بهترین لحظات خود را سپری کنند.
او عنوان کرد: براساس آمارهای موجود از ٢٩ فروردین تا سوم اردیبهشت ماه سالجاری ١٨٥ هزار و ١٤٥ نفر مسافر و گردشگر در مراکز دائم و موقت استان اقامت داشتند، که نسبت بهمدت مشابه سال گذشته ١٤ درصد افزایش داشته است.
مهرزاد یادآور شد: امسال علاوه بر مراکز اقامتی رسمی و دارای مجوز شامل هتل، مهمانپذیر، هتلآپارتمان، اقامتگاه بومگردی و سنتی، خانه مسافر و... از ظرفیت تعدادی از کمپهای موقت، مساجد، مدارس و سالنهای ورزشی هم برای اسکان مهمانان و گردشگران استفاده شد.
سرپرست ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان با بیان اینکه فرهنگ مهماننوازی مردم استان در میزبانی از مهمان به دنیا ثابت شده است، گفت: در این ایام بهدلیل روحیه مهماننوازی مردم استان کردستان، حجم زیادی از مسافران و گردشگران در منازل شخصی مردم منطقه اقامت داشتند.
او با بیان اینکه بیشترین اقامت ثبت شده بهترتیب مربوط به شهرستانهای سروآباد، مریوان، بانه و سنندج بوده است، بیان کرد: به منظور ارائه خدمات شایسته به مسافران و گردشگران ١٦٠ مورد بازدید نظارتی از مراکز اقامتی و تأسیسات گردشگری استان شامل هتل، مهمانپذیر، رستوران بینراهی، دفاتر خدمات مسافرتی و... انجام شد.
مهرزاد افزود: ستاد اجرایی خدمات سفر استان با همراهی مردم مهماننواز منطقه، تمام توان و امکانات موجود را در این ایام بهمنظور خدمترسانی به گردشگران و مسافران به کار گرفت.
سرپرست ادارهکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی کردستان یادآور شد: امید است با همکاری بخش دولتی و خصوصی و با برنامهریزیهای مدون و فراهم کردن امکانات و زیرساختهای لازم، گامهای مثبتی برای توسعه صنعت گردشگری و بهبود وضعیت اقتصادی استان برداریم.