مدیر شیلات و آبزیان سازمان جهاد کشاورزی اصفهان گفت: استان اصفهان با بیش از سه دهه تلاش در عرصه فعالیتهای شیلاتی و آبزی پروری و تولید انواع آبزیان خوراکی، ماهیان زینتی وسایر آبزیان جایگاهی در بازارهای داخلی و خارجی برای خود بهدست آورده است.
محمد رضا عباسی افزود: استان به لحاظ وجودظرفیتهای بالقوه و بالفعل در مناطق مختلف و اقلیمهای آب و هوایی و آبهای شیرین و لب شور و همت تولیدکنندگان علاقمند و حمایت شیلات در سال ۱۴۰۱ حدود ۹ هزار تن انواع ماهیان خوراکی مانند کپور ماهیان خاویاری و ماهی قزل آلا بالغ بر ۷۷ میلیون قطعه بچه ماهی، ۶۵ میلیون تخم چشم زده ماهی قزل آلا و حدود ۷۰ کیلو خاویاری پرورشی تولید کرد.
او گفت: در استان علاوه بر تولیدات آبزی پروری، مراکز فرآوری و صنایع شیلات فعال هستند و همچنین بیش از ۱۰ بازارچه تخصصی آبزیان و مراکز عرضه زنده، انواع آبزیان جنوب و پرورشی را در اختیار مصرف کنندگان قرار میدهد.