امیر بیشه، تهیهکننده برنامه «صباشگاه» رادیو صبا درباره این برنامه که با محوریت شرکتهای دانشبنیان در عرصه بازیسازی است گفت: «صباشگاه» باشگاه مهارت رادیو صباست که در فصل اول به بازیهای رایانهای میپردازیم. یعنی علاوهبر گیمرها و بازیکنندهها به بازیسازها میپردازیم.
بیشه ادامه داد: محوریت اصلی «صباشگاه» که در زیر لایههای برنامه وجود دارد، توان داخلی شرکتهای دانشبنیان در عرصه بازیهای رایانهای و تلفن همراه است. ما میخواهیم بدانیم این قشر چه مشکلاتی دارد و کشور ما در عرصه بازیهای رایانهای در چه رتبهای قرار دارد.
تهیهکننده برنامه «صباشگاه» رادیو صبا افزود: در این برنامه به مشکلات این صنعت و پیشرفتهایی که میتوانیم به دست بیاوریم، صحبت خواهد شد. این برنامه بیشتر مستند رادیویی است که ما به محل کسبوکار گیمرها یا بازیساز میرویم. بیشتر این افراد مشاغل مرتبط با بازی یا مشاغل غیر مرتبط دارند. به عنوان مثال، چندتا از بازیسازها شغل اصلیشان بازیسازی بود. بقیه خبرنگار یا تدوینگر یا انیمیشنساز بودند که در کنار کار اصلیشان گیمر یا بازیساز شدند.
به گفته وی، مسیر بازیسازی مسیر سختی است. این رشته هزینههای زیادی را میطلبد. به همین دلیل کسی که میخواهد بازیساز شود، باید برای روزمره خود زمان بگذارد، تا درآمدی را بهدست آورد. چراکه مدت زمان ساخت بازی و فروش آن طولانی است. بیشتر این قشر شغل دیگری دارند که درآمد اصلیشان را خرج بازیسازی یا بازی کردن میکنند.
بیشه با بیان اینکه این برنامه اطلاعات عمومی تاریخ بازی را در اختیار مخاطب میگذارد، بیان کرد: علاوهبر اینکه گفتگوها با محوریت بازی و سرگرمی است، در بخش جذاب برنامه با عنوان «چی به تو میرسه؟» با گیمرها و بازیسازها صحبت میکنیم که آیا واقعاً بازی کردن پیامدهای منفی دارد؟ ما طبق نظر کارشناسان این مطلب را میگوییم که الزاماً هر بازی که کودک، نوجوان و جوان انجام دهد، تاثیرات منفی در روحیات نمیگذارد.
برنامه «صباشگاه» پنجشنبه و جمعهها از ساعت ۱۳:۳۰ تا ۱۴ روی آنتن رادیو صبا میرود. این برنامه به تهیهکنندگی امیر بیشه و اجرای علی زمانی است که قسمت اول آن ۱۴ اردیبهشت پخش شد.