آرش مصلح گفت: در دولت سیزدهم و پس از سفر نخست آیت الله رئیسی اتفاقات خوبی در کهگیلویه و بویراحمد رقم خورد که یکی از این اتفاقات مهم در حوزه آب بوده است و البته اثرگذارترین پروژه ها در دور دوم سفر رئیس جمهور به استان مورد بازدید، افتتاح و کلنگ زنی قرار می گیرند.
او افزود: هر کاری که بخواهد در استان شکل بگیرد اعم از کشاورزی، صنعت، صنایع کوچک و بزرگ، گردشگری و غیره به آب متصل است که این موضوع را دولت با تیزبینی و صداقت مورد توجه قرار داده است.
مصلح ادامه داد: طرح های بزرگ آبی استان که قدمتی بیش از یک دهه داشتند و یا در رکود بودند مورد توجه هیات دولت قرار گرفت و با رفت و برگشت هایی که بین استان و سطوح ملی از جمله وزارت نیرو، سازمان برنامه و بودجه، سفر رییس مجلس، استاندار استان، نمایندگان و... اتفاق افتاد، شاهد یک اتفاق بزرگ در سال ۱۴۰۱ در بخش آب بودیم.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد می گوید: سال ۱۴۰۱ حدود ۷۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات منابع مختلف برای توسعه طرح های آب تزریق شده که نسبت به سال ۱۴۰۰ که تنها ۲۷۰ میلیارد تومان جذب شده بود، شاهد جهشی قابل تامل بوده ایم.
این مقام مسئول اضافه کرد: درحال حاضر ۶۰ طرح استانی و ملی در حال اجرا در استان وجود دارد که سد تنگ سرخ، سد سرپری، سد سقاوه، انتقال آب از سد کوثر به بهمئی، کهگیلویه، چرام، لنده از جمله این طرح ها هستند.
او گفت: در سفر دوم رئیس جمهور برای طرح های در حال اجرا درخواست تامین اعتبار داریم و برای طرح های در حال مطالعه پیشنهاد ادامه مطالعات و به نتیجه رساندن آن ها انجام می شود.
مصلح افزود: بعد از ۱۰ سال هم اکنون آب پتروشیمی دهدشت به سد کوثر وصل شده، پارسال ۳۰ میلیون کیلووات ساعت برق تولید شد، بعد از ۱۱ سال تملک اراضی زمین های اطراف سد تنگ سرخ انجام شد، امسال طرح عظیم آبرسانی به لیکک و مخزن ۲۰ هزار متر مکعبی دهدشت افتتاح و سد سقاوه کلنگ زنی می شود، این ها تنها گوشی از اقدامات انجام شده هستند.
او ادامه داد: بدون تردید تا سال ۱۴۰۴ هر سال ابرپروژه برای افتتاح در استان وجود دارد.