آقای ایرانی پور در نشستی با تولیدکنندگان سیب میانه خاطرنشان کرد: سیب میانه با وجود برخورداری از کیفیت بسیار بالا تاکنون نتوانسته در بازارهای جهانی ظاهر شده و صادر شود.
وی با بیان اینکه ارتباط بین باغداران و شرکتهای صادرات سیب، حذف واسطهها و دلالان را سبب می شود افزود: صادرات سیب باعث می شود تا باغداران بتوانند محصولاتشان را با قیمت واقعی به فروش برسانند و متضرر نشوند.
وی به مشکل عدم رغبت باغداران سیب به بیمه کردن محصول خود اشاره کرد و گفت: از ۱۱ هزار و ۷۰۰ هزار هکتار باغ سیب در شهرستان میانه تنها ۵۰۰ هکتار از باغات سیب بیمه شده که علت آن پرداخت دیر هنگام خسارتها توسط شرکتهای بیمه و عدم تناسب میزان خسارت و پرداخت غرامت ها است.
آقای ایرانی پور با بیان اینکه شهرستان میانه در حال حاضر ۱۳ سردخانه با ظرفیت ۴۴ هزار تن دارد افزود: این در حالی است که تولید شهرستان ۱۷۰ هزار تن سیب در سال است و حداقل اختصاص ۳۰ هزار تن ظرفیت سردخانه برای شهرستان مورد نیاز است.
مدیر جهاد کشاورزی میانه افزود: افراد زیادی مجوز احداث سردخانه در میانه را دریافت کرده اند و منتظر اخذ تسهیلات برای شروع ساخت سردخانه هستند.
در این جلسه باغداران نبود تعاونی باغداران در میانه، نبود فروشگاههای کالاهای اساسی کشاورزی مانند سموم و کود، عدم کارایی مناسب دستگاههای ضد تگرگ و نیز نبود حمایتهای کافی از باغداران را از مشکلات خود بیان کردند.