آقای محمدرضا صدیق پور گفت: با توجه به افزایش هزینههای تولید، قیمت مصوب هرکیلو مرغ گرم ۷۳ هزارتومان مصوب شد که نرخ آن در مقایسه با قیمت ۴۵ هزارتومانی مرغ منجمد بالاست.
به گفته او، با وجود کمبود نهاده دامی و عدم جذب مرغ در بازار، مرغداران با زیان سنگینی روبرو شدند که در نهایت این امر موجب شد تا وقفه یک هفتهای در تولید رخ دهد که با مدیریت این معضل برطرف شد.
صدیق پور ادامه داد: بنابر آمار در فروردین ۱۰۷ میلیون قطعه جوجه ریزی شده است و پیش بینی میشود که برای اردیبهشت ۱۱۵ میلیون قطعه جوجه ریزی شود که این میزان کفاف تولید را میدهد.
دبیر انجمن تولیدکنندگان جوجه با بیان اینکه جوجه ریزی ماهانه ۱۱۰ تا ۱۱۵ میلیون قطعه کفایت میکند، گفت: اگر قرار باشد بالاتر از این میزان جوجه ریزی صورت گیرد، تولید با زیان مواجه میشود. همانگونه که در آذرماه ۱۲۵ میلیون قطعه جوجه ریزی صورت گرفت و مرغداران به مدت سه ماه هرکیلو مرغ را ۱۵ هزارتومان کمتر از نرخ مصوب عرضه کردند.
او در واکنش به اظهار نظر برخی کارشناسان مبنی بر جوجه ریزی ۱۳۰ تا ۱۴۰ میلیون قطعه در ماه گفت: جوجه ریزی بالاتر از ۱۱۵ میلیون قطعه منجر به زیان تولیدکنندگان میشود و در نهایت با خروج تولیدکنندگان از چرخه تولید متکی به واردات میشویم.