روش پخت نان زعفرانی اگردک + فیلم

طرز تهیه نان محلی اگردک آموزش داده شده است.

یکی از نان‌های محلی استان همدان اگردک است که در تهیه آن از زعفران استفاده می‌شود. در ویدئوی زیر نحوه درست کردن این نان را مشاهده می‌کنید.

 

 

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۰:۴۴ ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۲
واقعا آهنگ اعصاب خورد کنی بود
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۱۱ ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲
خمیر نان درست کردن این دیگه چه مدل آهنگی هست گذاشتین رو تصویر کلا دوست دارید رو اعصاب آدم راه بروید اهه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۸ ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۲
چرا مقدار موارد تشکیل دهنده رو کارشناس نگفتن؟